Baggrundsinformation om rc børsteløs motor.

- Jan 08, 2020-

Baggrundsinformation om rc børsteløs motor.

Statorviklingen af motoren er for det meste lavet til trefaset symmetrisk stjernetilslutning, der ligner meget den trefasede asynkronmotor. En magnetisk permanent magnet klæbes til motorens rotor. For at detektere polariteten i motorens rotor er der anbragt en positionssensor i motoren. Driveren er sammensat af elektroniske el-enheder og integrerede kredsløb. Dets funktioner er: modtagelse af start-, stop- og bremsesignaler fra motoren til styring af motorens start, stop og brems; modtagelse af positionssensorsignaler og positive og negative rotationssignaler, bruges det til at styre on-off af strømrørene på inverterbroen, til at producere kontinuerligt drejningsmoment, til at modtage hastighedskommando og hastighed feedback signal, til at kontrollere og justere hastigheden , for at yde beskyttelse og visning osv.

I de sidste 30 år er forskning i regulering af variabel frekvens hastighed regulering af asynkronmotorer i sidste ende på udkig efter en måde at kontrollere drejningsmomentet for asynkronmotorer, den sjældne jord permanente magnet børsteløs DC motor vil helt sikkert have fordele inden for hastighedsregulering på grund af til dens brede hastighedsregulering, lille størrelse, høj effektivitet og lille stabilitetshastighedsfejl. Børsteløs DC-motor (BLDC) er også kendt som DC-inverter på grund af dens karakteristika for jævnstrøm og børstemotor, og det er også en enhed med frekvensvariation. Børsteløs jævnstrømsmotorens kørselseffektivitet, lavhastighedsmoment, hastighedsnøjagtighed end enhver omformer til styringsteknologi er bedre, så det er industriens opmærksomhed værd.

Selvom udviklingstiden for børsteløs motor i vores land er kort, er den hurtigt udviklet med udviklingen af teknologi. Det er blevet brugt meget inden for mange felter, såsom aeromodelling, medicinske apparater, husholdningsapparater og elektriske køretøjer, og har dannet en storskala industrikæde i Shenzhen, Changsha og Shanghai. Såsom Shenzhen Weiye Motor, Changsha Keda og andre professionelle producenter, inden for teknologi til fortsat at fremme udviklingen af industrien. I de senere år er børsteløs motor (BLM) blevet en drivkraft for hurtig udvikling inden for modelområdet. I løbet af de sidste par år er børsteløse motorer blevet udbredt brugt i luftfartsmodeller af høj kvalitet på grund af output og pris. På grund af den hurtige udvikling af bearbejdningsteknologi er produktionsomkostningerne for børsteløse motorer faldet meget, de går nu ind på alle niveauer i modelleringsfeltet, fra elektriske fjernbetjeningsbiler til elektriske fjernbetjeningsskibe til elektriske modelfly overalt.

TW-3650

Et par af:køb børsteløs motor vil være flere mangler i børstemotoren! Næste:Introduktion af børsteløs motor.