Kina børsteløs motor

- Jan 10, 2020-

3, brug: børsteløs motor: normalt opnås digital frekvensstyring, styrbarhed, fra et par omdrejninger pr. Minut til titusinder af omdrejninger pr. Minut let. Carbon Brush Motor: Den gamle carbon brush-motor starter generelt efter arbejdshastigheden er konstant, hastigheden er ikke særlig let, seriemotoren kan også nå 20000 o / min, men levetiden vil være kortere.

4, energibesparelse: Relativt set børsteløs motor ved hjælp af frekvensomformningsteknologikontrol vil være meget mere energibesparende end seriemotoren, den mest typiske er frekvensomformer klimaanlæg og køleskab.

5, fremtidig vedligeholdelse, kulbørste motor udskiftning kulbørste, hvis udskiftningen ikke er rettidig, vil forårsage skade på motoren, og børsteløs motor, lang levetid, normalt børstemotor mere end 10 gange, men ødelagt behov for at udskifte motoren, men rutinemæssig vedligeholdelse er sjældent påkrævet.

6, støj, og om børstemotoren ikke har noget at gøre, hovedsageligt for at se leje og motorens indre komponenter i situationen.

7. Parametrene for den model, børsteløs motor, ud over parametrene såsom ekstern diameter, længde, akseldiameter, vægt, spændingsområde, strøm uden belastning og maksimal strøm, der er også en vigtig parameter - Kv-værdi, dette værdi er en unik ydelsesparameter for børsteløs motor, og det er en vigtig data for at bedømme ydelseskarakteristika for børsteløs motor.

TW-3625

Et par af:købe RC børsteløs motor, sammen for at forstå princippet om børsteløs motor er hvad? Næste:Køb 12V børsteløs motor sammen for at forstå den børsteløse motor!