mini børsteløs motor

- Jan 09, 2020-

Børsteløs motorfordele!

1. Ingen børster, lav interferens. Børsteløs motorbørste fjernet, den mest direkte ændring er ingen børstemotordrift af gnisten, hvilket i høj grad reducerer den elektriske gnist på radioudstyrets interferens.

2. Lavt støj, glat betjening. Børsteløs motor uden børste, løbende friktion kraftigt reduceret, kører glat, støj vil være meget lavere, denne fordel for modelens løbestabilitet er en enorm støtte.

3. Lang levetid, lav vedligeholdelse. Mindre børste, børsteløs motorslitage er hovedsageligt i lejet, fra et mekanisk synspunkt er børsteløs motor næsten en vedligeholdelsesfri motor, hvis det er nødvendigt, bare gør noget ved vedligeholdelse af støv. Fordelene ved den børsteløse motor i forhold til børstemotoren kan ses fra ovenstående og den næste sammenligning, men alt er ikke absolut. Børstemotorens lave hastighedsmomentydelse er fremragende, og drejningsmomentet er stort, men med hensyn til bekvemmeligheden ved børsteløs motor, med den faldende tendens for omkostningerne ved børsteløs controller og udviklingen og markedskonkurrencen af børsteløs teknologi derhjemme og i udlandet er børsteløst kraftsystem ved at udvikle og popularisere i høj hastighed, hvilket også i høj grad fremmede udviklingen af modelbevægelsen.

TW-2838

Et par af:Introduktion af børsteløs motor. Næste:Kina nema 14 stepper motor fabrikanter fortæller dig manglerne med stepper motor!