Avanceret elektronisk låsemotor

Avanceret elektronisk låsemotor

Model: TW-GM12-serien
Klassificering : Spur DC gearmotor
Anvendelse : Robot, Hårcurler, Hårdelere, Krøllet hår, Elektronisk lås, Automatisk ventil, Fjernbetjening, Køretøjslås, Stål Safe.etc
Bemærkninger: Motorerne kan designes i henhold til kundens behov

Chat nu

Produktdetaljer


1.Produkt introduktion

Virksomheden er forpligtet til design, fremstilling og salg af mere end 100 serier af mikro-DC-motorer, gearreduceringsmotorer, planetariske gearreduceringsmotorer. Denne motor er i øjeblikket en af vores bedst sælgende motorer. Det fungerer hovedsageligt på små daglige forbrugsstoffer, såsom avancerede elektroniske låse, robot, ventil, høj præcision insturment.etc

4


2. Produktbeskrivelse

1) Lille decelerationsmotor, der består af en DC-motor med lav effekt og en reducer (gearkasse) for at reducere reduktionshastigheden og øge drejningsmomentet for at opnå den ønskede transmissionseffekt.

2) Hastighedsreduktionsboksen er en gearkasse, der bruger metal-præcisionsgearbehandlingsgearproces, transmissionsstabilitet, lav støj, ved hjælp af fire hovedegenskaber: lavt støj, stort drejningsmoment, lang levetid, høj præcision.

3) Den D-formede aksel behandles og fræses kant, hvilket øger kraftfriktionen for at øge motorens drejningsmoment, der kan formuleres efter behov, og to skruehuller kan reserveres til faste positioner, med høj installation, sikrere og mere varig.

 

3.Produktansøgning

Elektriske maskiner er vidt brugt i robotter, massagemaskiner, husholdningsapparater, medicinsk udstyr, automatisk deling (cykel, opladningskat) osv., Alle automatiserede serier af produkter.

0

 

 

4.Produktionsdetaljer

Du kan stille dine specifikke krav, såsom: spænding, hastighed, dimensioner og krævet drejningsmoment for at kontakte mig, vi tjener dig helhjertet!

 

5. Produktkvalifikation

Certifikat: CCC.ROHS.CE.UL.Etc

 

6. Produkttjeneste

For at "ønsker at være foran kunderne" som formålet håber vi at vinde et bedre marked for dine produkter! Vi vil fortsætte med at optimere markedet, kontinuerligt opgradere forskellige hardwareudstyr og produktionsprocesseniveau for at sikre kundetilfredshed; indhente peers og stræbe efter at blive en af de bedste bilproducenter i Kina.

 

7. FAQ

1. Kan du lave en gearkasse, der opfylder kundens krav?

Ja. Vi har et design- og udviklingshold og en stor ingeniør, hver med mange års erfaring.

2. Leverer du prøver?

Ja. Vores firma kan levere prøver til dig, i henhold til de gearkasse-specifikationer, du har brug for, er leveringstiden ca. 5-15 dage.

3. Hvordan leveres det til os?

Vi sender varerne til dig i henhold til din DHL- eller UPS- eller FedEx-konto.

4. Hvordan betaler jeg?

Vi accepterer dit prøvegebyr på forhånd. Derudover har vi forskellige bankkonti til at modtage penge, såsom betaling foretaget af Paypal og West Unition med amerikanske dollars eller RMB.

 

Virksomheden har overlegen F & U-kapacitet, god produktionsteknologisk support, strengt kvalitetskontrolsystem, hurtig levering og god service inden salg og eftersalg. Vi lægger vægt på en omhyggelig holdning til vores arbejde, idet vi er opmærksomme på alle forbindelser i processen med at handle med kunder, ikke kun produktion, men også transport- og eftersalgsservice og har et godt omdømme blandt brugerne. Produkter eksporteres til Europa, Amerika, Sydøstasien, Sydkorea, Japan, Hong Kong, Taiwan og hjemmemarkedet.


Hot Tags: avanceret elektronisk låsemotor, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:Speciel dørlås gearmotor Næste:Mini førsteklasses 12fn20 4.5V 3V 6V-12V Geared jævnstrømsmotor til dørlås, projektor, robot

Undersøgelse

You Might Also Like