GM25A310 25 Mm Spur Gear hoved Pmdc Motor, 6 V 12 V Dc Miniature gearet Motor

GM25A310 25 Mm Spur Gear hoved Pmdc Motor, 6 V 12 V Dc Miniature gearet Motor

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende gm25a310 25 mm spur gear hoved pmdc motor, 6 v 12 v dc miniature gearet motor producenter og leverandører i Kina til dig. Vi tilbyder tjenesten tilpassede og tilbud konsultation. Vær fri til at købe eller engros-rabat motor på...

Chat nu

Produktdetaljer

Vi er 25 mm spur gear hoved pmdc motor SHENZHEN fabrik. Vi har været i de elektriske motorer over 20 år, fået en række teknologi patenter. Vi er også udbuddet motor bruges. Vi vil levere fremragende service og konkurrencedygtig pris for dig.


1. produkt indførelsen af 25 mm spur gear hoved pmdc motor

25 mm spur gear hoved pmdc motor er en af vores sælgende produkter. Gearkasse med gear neddeler er i rækken af 19 til 29 mm. Men længden kan designes efter ønske. Vi har været i de elektriske motorer over 20 år, fået en række teknologi patenter. Vi er også udbuddet motor bruges. Vi vil levere fremragende service og konkurrencedygtig pris for dig.


2. produktparameter af 25 mm spur gear hoved pmdc motor

model

spænding

Uden belastning

På maksimal effektivitet

stall

hastighed

nuværende

hastighed

nuværende

output

drejningsmoment

nuværende

V

O/min

A

o/min

A

W

Kg.cm

A

GM25A310

6

30

0.04

24

0.10

0.30

6.0

0.48


3. produktets funktion og anvendelse af 25 mm spur gear hoved pmdc motor

Den typiske anvendelse af motor har induktion stophane, strongbox og automatisk ventil.


4. produktionsdetaljer af 25 mm spur gear hoved pmdc motor

Udvekslingsforhold og gear materiale kan designes efter ønske

Brugerdefinerede design: Velkommen

图片1.png


5. produkt kvalificering af 25 mm spur gear hoved pmdc motor

Certifikat: CCC. ROHS. CE. UL. Osv

I henhold til kundens krav


6.Deliver, Shipping og servering af 25 mm spur gear hoved pmdc motor

Prøve leveringstid: 7-15 dage

Produktionstid: 15-40 dage efter modtagelse af godkendelse prøver og kvitteringer

Lastning port: enhver havn i Kina

Betalingsbetingelser: 30% T/T deposit,70%T/T før forsendelse eller fuld l/c på synet

Oprindelsessted: Guangdong Kina


7. FAQ

Q: er det muligt at besøge fabrikken?

A: sikker på. Men husk venligst holde os indsendt et par dage i forvejen. Vi har brug at tjekke vores tidsplan for at se, om vi er tilgængelige derefter.

Q: kan jeg få nogle prøver?

A: det afhænger. Hvis det kun er et par prøver til personlig brug eller udskiftning, jeg er bange for bliver det vanskeligt for os at give, fordi alle vores elektromotorer er specialfremstillede og ingen materiel, der er tilgængelig, hvis der er ingen yderligere behov.

Hvis du bare prøve test før den officielle rækkefølge og vores MOQ, priser og andre vilkår er acceptable, weand #39; d kærlighed at give prøver.

Q: er der en MOQ til dine motorer?

A: Ja. MOQ er mellem 100 ~ 1, 000pcs for forskellige modeller efter prøven godkendelse.

Men itand #39; s også okay for os at acceptere mindre masser som et par dusinvis, hundredvis eller tusindvis for de første 3 ordrer efter prøve approvaFor prøver, der er ingen MOQ krav.

Men jo mindre jo bedre (ligesom ikke mere end 5pcs) forudsat at mængden, der er nok i sag ændringer nødvendige efter indledende afprøvning.

Q: Hvad bearbejdning udstyr bruger du?

A: vores bearbejdning udstyr omfatter CNC fræsemaskiner, CNC drejebænke, stempling maskiner, snekkefræsnings maskiner, automatiske drejebænk maskiner, trykke maskiner, slibemaskiner, skrue maskiner, skære maskiner og så videre.Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende gm25a310 25 mm spur gear hoved pmdc motor, 6 v 12 v dc miniature gearet motor producenter og leverandører i Kina til dig. Vi tilbyder tjenesten tilpassede og tilbud konsultation. Vær velkommen til at købe eller engros-rabat motor til en billig pris med vores fabrik.


Hot Tags: gm25a310 25 mm spur gear hoved pmdc motor, 6 v 12 v dc miniature gearet motor Kina, producenterne, fabrik, engros, tilpassede, tilbud, discount, pris, købe billige
Et par af:GM20A130 gearkasse Motor 6 V med lav hastighed, automatisk ventil Dc gearet Motor højt drejningsmoment, dc 12 V Motor 290 Rpm Næste:GM26Z180 Hot salg 12 V Dc Gear Motor med høj kvalitet For reklamemedier

Undersøgelse

You Might Also Like