GM26Z180 Hot salg 12 V Dc Gear Motor med høj kvalitet For reklamemedier

GM26Z180 Hot salg 12 V Dc Gear Motor med høj kvalitet For reklamemedier

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende gm26z180 hot salg 12 v dc gearmotor med høj kvalitet for reklame medier producenter og leverandører i Kina til dig. Vi tilbyder tjenesten tilpassede og tilbud konsultation. Vær fri til at købe eller engros-rabat motor på...

Chat nu

Produktdetaljer

Vi er 12V DC gearmotor med høj qualityChina grossister. Vi har professionelle teknisk team og avancerede produktionsudstyr at sikre, at kvaliteten af de produkter og tjenester. Induktionsmotor og motor brugte vi er også forsyning. Vi har en gruppe af professionelle medarbejdere til rådighed.


1. produktlancering for 12V DC gear motor med høj kvalitet

Motoren har været sælger for et stykke tid, og nu har virksomheden indført nye produkter forbedret. Gearkassen er 14 mm i længden. Men længden kan designes efter ønske. Vi har professionelle teknisk team og avancerede produktionsudstyr at sikre, at kvaliteten af de produkter og tjenester. Induktionsmotor og motor brugte vi er også forsyning. Vi har en gruppe af professionelle medarbejdere til rådighed.


2. produktparameter af 12V DC gear motor med høj kvalitet

model

spænding

Uden belastning

På maksimal effektivitet

stall

hastighed

nuværende

hastighed

nuværende

output

drejningsmoment

nuværende

V

o/min

A

o/min

A

W

Kg.cm

A

GM26Z180

12

60

0.18

50

0.64

1.04

9.3

2.3


3. produktets funktion og anvendelse af 12V DC gearmotor med høj kvalitet

Typisk anvendelse: reklame andamp; Medier, Toothbrush.Etc


4. produktionsdetaljer af the12V DC gear motor med høj kvalitet

Udvekslingsforhold og gear materiale kan designes efter ønske

Brugerdefinerede design: Velkommen

图片2.png

5. produkt kvalificering af 12V DC gear motor med høj kvalitet

Certifikat: CCC. ROHS. CE. UL. Osv

I henhold til kundens krav


6.Deliver, Shipping og servering af 12V DC gearmotor med høj kvalitet

Produktionstid: 15-40days efter modtagelse af godkendelse prøver og kvitteringer

Lastning port: enhver havn i Kina

Betalingsbetingelser: 30% T/T deposit,70%T/T før forsendelse eller fuld l/c på synet

Oprindelsessted: Guangdong Kina

Pakning: God kvalitet eksport pakning stil


7. FAQ

Q: er det muligt at besøge fabrikken?

A: sikker på. Men husk venligst holde os indsendt et par dage i forvejen. Vi har brug at tjekke vores tidsplan for at se, om vi er tilgængelige derefter.

Q: kan jeg få nogle prøver?

A: det afhænger. Hvis det kun er et par prøver til personlig brug eller udskiftning, jeg er bange for bliver det vanskeligt for os at give, fordi alle vores elektromotorer er specialfremstillede og ingen materiel, der er tilgængelig, hvis der er ingen yderligere behov.

Hvis du bare prøve test før den officielle rækkefølge og vores MOQ, priser og andre vilkår er acceptable, weand #39; d kærlighed at give prøver.

Q: er der en MOQ til dine motorer?

A: Ja. MOQ er mellem 100 ~ 1, 000pcs for forskellige modeller efter prøven godkendelse.

Men itand #39; s også okay for os at acceptere mindre masser som et par dusinvis, hundredvis eller tusindvis for de første 3 ordrer efter prøve approvaFor prøver, der er ingen MOQ krav.

Men jo mindre jo bedre (ligesom ikke mere end 5pcs) forudsat at mængden, der er nok i sag ændringer nødvendige efter indledende afprøvning.

Q: Hvad bearbejdning udstyr bruger du?

A: vores bearbejdning udstyr omfatter CNC fræsemaskiner, CNC drejebænke, stempling maskiner, snekkefræsnings maskiner, automatiske drejebænk maskiner, trykke maskiner, slibemaskiner, skrue maskiner, skære maskiner og så videre.
Hot Tags: gm26z180 hot salg 12 v dc gearmotor med høj kvalitet for reklamemedier Kina, producenterne, fabrik, engros, tilpassede, citat, rabat, pris, købe billige
Et par af:GM25A310 25 Mm Spur Gear hoved Pmdc Motor, 6 V 12 V Dc Miniature gearet Motor Næste:GM27A370 lille Bymicro børster 12 V Dc Gear Motor med 27 Mm Metal Spur gearkasse

Undersøgelse

Du kan også lide