GM27A370 lille Bymicro børster 12 V Dc Gear Motor med 27 Mm Metal Spur gearkasse

GM27A370 lille Bymicro børster 12 V Dc Gear Motor med 27 Mm Metal Spur gearkasse

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende gm27a370 lille bymicro børster 12 v dc gearmotor med 27 mm metal spur gearkasse producenter og leverandører i Kina til dig. Vi tilbyder tjenesten tilpassede og tilbud konsultation. Vær fri til at købe eller engros-rabat motor...

Chat nu

Produktdetaljer

Vi er små bymicro pensler 12 v DC Gear Motor Kina producent. Vi gennemfører en række nationale projekter, og vores forskning hold har gentagne gange studere i udlandet, har akkumuleret en stor teknisk erfaring. Motor type og motor brugte vi er også forsyning. Vi vil levere fremragende service og konkurrencedygtig pris for dig.


1. produkt indførelsen af den lille bymicro pensler 12 v DC Gear Motor

Thesearenewproducts. Længden af gearkassen er mellem 14 og 18 mm. Men længden kan designes efter ønske. Vi gennemfører en række nationale projekter, og vores forskning hold har gentagne gange studere i udlandet, har akkumuleret en stor teknisk erfaring. Motor type og motor brugte vi er også forsyning. Vi vil levere fremragende service og konkurrencedygtig pris for dig.


2. produktparameter af den lille bymicro pensler 12 v DC Gear Motor

model

spænding

Uden belastning

På maksimal effektivitet

stall

hastighed

nuværende

hastighed

nuværende

output

drejningsmoment

nuværende

V

o/min

A

o/min

A

W

Kg.cm

A

GM27A370

3

217

0.08

179

0.33

0.28

1.5

1.52


3. produktets funktion og anvendelse af de små bymicro pensler 12 v DC Gear MotorTypical anvendelse:

* Scenebelysning * flydende krystaldisplay

* intelligent ventil * automatisk dørlås


4. produktionsdetaljer af den lille bymicro pensler 12 v DC Gear Motor

Udvekslingsforhold og gear materiale kan designes efter ønske

Brugerdefinerede design: Velkommen

图片3.png


5. produkt kvalifikation af den lille bymicro pensler 12 v DC Gear Motor

Certifikat: CCC. ROHS. CE. UL. Osv

I henhold til kundens krav


6.Deliver, Shipping og servering af de små bymicro pensler 12 v DC Gear Motor

Lastning port: enhver havn i Kina

Betalingsbetingelser: 30% T/T deposit,70%T/T før forsendelse eller fuld l/c på synet

Oprindelsessted: Guangdong Kina

Pakning: God kvalitet eksport pakning stil

Transport: med fly eller skib, ifølge kundeforespørgsel


7. FAQ

Sp.: Hvordan at vælge den passende motor?

Sv.: der er nogle vigtige elementer: størrelse, længden af motor, holde drejningsmoment, spænding, nuværende osv. Efter bekræfte nogle af dem, der kan tilbydes den bedst egnede en.

Q: er der en MOQ til dine motorer?

A: Ja. MOQ er mellem 100 ~ 1, 000pcs for forskellige modeller efter prøven godkendelse. Men itand #39; s også okay for os at acceptere mindre masser som et par dusinvis, hundredvis eller tusindvis for de første 3 ordrer efter prøven godkendelse. For prøver er der ingen MOQ krav. Men jo mindre jo bedre (ligesom ikke mere end 5pcs) forudsat at mængden, der er nok i sag ændringer nødvendige efter indledende afprøvning.

Q: Hvad bearbejdning udstyr bruger du?

A: vores bearbejdning udstyr omfatter CNC fræsemaskiner, CNC drejebænke, stempling maskiner, snekkefræsnings maskiner, automatiske drejebænk maskiner, trykke maskiner, slibemaskiner, skrue maskiner, skære maskiner og så videre.

Q: eventuelle andre metoder til at afslutte modellen?

A: sikker, kan du sende os den model, du bruger, vi kan hjælpe dig med at finde den egnet.Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende gm27a370 lille bymicro børster 12 v dc gearmotor med 27 mm metal spur gearkasse producenter og leverandører i Kina til dig. Vi tilbyder tjenesten tilpassede og tilbud konsultation. Vær velkommen til at købe eller engros-rabat motor til en billig pris med vores fabrik.

Hot Tags: gm27a370 lille bymicro pensler 12 v dc gearmotor med 27 mm metal spur gearkasse Kina, producenterne, fabrik, engros, tilpassede, citat, rabat, pris, købe billige
Et par af:GM26Z180 Hot salg 12 V Dc Gear Motor med høj kvalitet For reklamemedier Næste:GM27B280 6v 12v Micro 27mm Gear jævnstrømsmotor med Metal gearkasse For Robot

Undersøgelse

You Might Also Like