GM35B500 9 V Dc Gear Motor med 110 rpm lavt drejningsmoment For automatisk ventil kontrol

GM35B500 9 V Dc Gear Motor med 110 rpm lavt drejningsmoment For automatisk ventil kontrol

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende gm35b500 9 v dc gearmotor med 110 rpm lavt drejningsmoment for automatisk ventil controll producenter og leverandører i Kina til dig. Vi tilbyder tjenesten tilpassede og tilbud konsultation. Vær fri til at købe eller engros-rabat motor...

Chat nu

Produktdetaljer

Vi er 9 V DC gearmotor med 110 rpm lavt drejningsmoment Kina fabrikken. Vi har professionelle teknisk team og avancerede produktionsudstyr at sikre, at kvaliteten af de produkter og tjenester. Børsteløs motor og motor brugte vi er også forsyning. Vi har en gruppe af professionelle medarbejdere til rådighed.


1. produkt indførelsen af de 9 V DC gearmotor med 110 rpm lavt drejningsmoment

Motoren har været sælger for et stykke tid, og nu har virksomheden indført nye produkter forbedret. Gearkassen er 16 mm i længden. Men længden kan designes efter ønske. Vi har professionelle teknisk team og avancerede produktionsudstyr at sikre, at kvaliteten af de produkter og tjenester. Børsteløs motor og motor brugte vi er også forsyning. Vi har en gruppe af professionelle medarbejdere til rådighed.


2. produktparameter af 9V DC gearmotor med 110 rpm lavt drejningsmoment

model

spænding

Uden belastning

På maksimal effektivitet

stall

hastighed

nuværende

hastighed

nuværende

output

drejningsmoment

nuværende

V

O/min

A

o/min

A

W

Kg.cm

A

GM35B500

9

160

0.07

110

0.17

0.46

1.4

0.42

3. produktets funktion og anvendelse af 9 V DC gear motor med 110 rpm lavt drejningsmoment

Typisk anvendelse: Aumation ventil kontrol


4. produktionsdetaljer 9 V DC gear motor med 110 rpm lavt drejningsmoment

Udvekslingsforhold og gear materiale kan designes efter ønske

Brugerdefinerede design: Velkommen

图片7.png


5. produkt kvalificering af de 9 V DC gearmotor med 110 rpm lavt drejningsmoment

Certifikat: CCC. ROHS. CE. UL. Osv

I henhold til kundens krav


6.Deliver, Shipping og servering af 9V DC gearmotor med 110 rpm lavt drejningsmoment

Produktionstid: 15-40 dage efter modtagelse af godkendelse prøver og kvitteringer

Betalingsbetingelser: 30% T/T deposit,70%T/T før forsendelse eller fuld l/c på synet

Oprindelsessted: Guangdong Kina

Pakning: God kvalitet eksport pakning stil

Inproduction, wedemandnotonlyquantitybutalsoquality.


7. FAQ

Q: hvilken type motorer du kan levere?

A: for nu, vi primært leverer permanent magnet børstet dc motorer (herunder vibrationer motorer, lav spænding jævnstrømsmotorer og højspænding jævnstrømsmotorer) med diameter vifte i 6 ~ 52 mm og også Dia 10 ~ 80 mm størrelse gearmotorer.

Q: kan jeg få nogle prøver?

A: det afhænger. Hvis det kun er et par prøver til personlig brug eller udskiftning, jeg er bange for bliver det vanskeligt for os at give, fordi alle vores elektromotorer er specialfremstillede og ingen materiel, der er tilgængelig, hvis der er ingen yderligere behov.

Hvis du bare prøve test før den officielle rækkefølge og vores MOQ, priser og andre vilkår er acceptable, weand #39; d kærlighed at give prøver.

Q: Hvad bearbejdning udstyr bruger du?

A: vores bearbejdning udstyr omfatter CNC fræsemaskiner, CNC drejebænke, stempling maskiner, snekkefræsnings maskiner, automatiske drejebænk maskiner, trykke maskiner, slibemaskiner, skrue maskiner, skære maskiner og så videre.

Q: eventuelle andre metoder til at afslutte modellen?

A: sikker, kan du sende os den model, du bruger, vi kan hjælpe dig med at finde den egnet.Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende gm35b500 9 v dc gearmotor med 110 rpm lavt drejningsmoment for automatisk ventil controll producenter og leverandører i Kina til dig. Vi tilbyder tjenesten tilpassede og tilbud konsultation. Vær velkommen til at købe eller engros-rabat motor til en billig pris med vores fabrik.

Hot Tags: gm35b500 9 v dc gearmotor med 110 rpm lavt drejningsmoment for automatisk ventil controll Kina, producenterne, fabrik, engros, tilpassede, citat, rabat, pris, købe, billig
Et par af:GM33B385 20 V mikro 33 Mm Diameter gearet DC Magnet Motor, til elektriske gardin Dc Gear Motor Næste:GM36F500 mikro 0,04 W og 3 V Gear Motor For Smart Meter med Dc

Undersøgelse

Du kan også lide