GM70SS555 vigtigste spænding 3 V 6 V Gear Motor med Gear reduktion For centrale klimaanlæg ventil

GM70SS555 vigtigste spænding 3 V 6 V Gear Motor med Gear reduktion For centrale klimaanlæg ventil

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende gm70ss555 vigtigste spænding 3 v 6 v gearmotor med gear reduktion for centrale klimaanlæg ventil producenter og leverandører i Kina til dig. Vi tilbyder tjenesten tilpassede og tilbud konsultation. Vær velkommen til at købe eller engros...

Chat nu

Produktdetaljer

Vi aalene spænding 3 V 6 V gearmotor med gear reduktion Kina grossister. Dedikeret til strenge kvalitetskontrol og tankevækkende kundeservice, er vores erfarne medarbejdere altid tilgængelige til at drøfte dine behov og sikre fuld kundetilfredshed. Vi er også supplyuniversal motor andmotorused. Vi har en gruppe af professionelle medarbejdere til rådighed.


1. produkt indførelsen af navnlig tale spænding 3V 6V gearmotor med gear reduktion

Enkle, men ikke enkle, høj kvalitet højt prissat. Længden kan være designedaccording til at anmode om. Vi afsat os til elmotorer over 20 år, dækker det meste af Europa og sydøst Asiamarket. Vi er også supplyuniversal motor og motorused. Vi har en gruppe af professionelle medarbejdere til rådighed.


2. produktparameter af Main spænding 3 V 6 V gearmotor med gear reduktion

model

spænding

Uden belastning

Indlæse drejningsmoment

Stall drejningsmoment

hastighed

nuværende

hastighed

nuværende

output

drejningsmoment

nuværende

V

o/min

A

o/min

A

W

GF.cm

A

GM70SS555

12

3000

0.14

2200

0.8

3.3

600

3


3. produktets funktion og anvendelse af navnlig tale spænding 3 V 6 V gearmotor med gear reduktion

Typisk anvendelse:

* Centralt Air-condition ventil * morskab udstyr

* Coinrefunddevices * Grill/ovn/Peristaltic pumper


4. produktionsdetaljer af navnlig tale spænding 3 V 6 V gearmotor med gear reduktion

Udvekslingsforhold og gear materiale kan designes efter ønske

Brugerdefinerede design: Velkommen

图片15.png


5. produkt kvalificering af Main spænding 3 V 6 V gearmotor med gear reduktion

Certifikat: CCC. ROHS. CE. UL. Osv

I henhold til kundens krav


6.Deliver, Shipping og servering af Main spænding 3 V 6 V gearmotor med gear reduktion

Vi bifalder også OEM- og ODM ordrer.

Aftergotallthedetailedinformation, wewillquotewithin2workdays.

Leveringstiden er i 30 arbejdsdage. Det er afhængigt af dine mængde.

Ordrer afsendes inden for 24 timer færdiggørelse med undtagelse af ferier og Weekend

Hvis nogen kvalitet problemet opstod i denne periode, vil vi tage på shipping cost og replacment det afhænger vores kontraktdetaljer.


7. FAQ

Q: er der en MOQ til dine motorer?

Sv. MOQ er mellem 100 ~ 1, 000pcs for forskellige modeller efter prøven godkendelse. Men itand #39; s også okay for usto acceptere mindre masser som et par dusinvis, hundredvis eller tusindvis for de første 3 ordrer efter prøven godkendelse. For prøver er der ingen MOQ krav. Men jo mindre jo bedre (ligesom ikke mere end 5pcs) på betingelse af, at thequantity er tilstrækkeligt i sag ændringer nødvendige efter indledende afprøvning.

Sp: kunne jer sende mig en prisliste?

A: for alle vores elektromotorer er de tilpassede baseret på forskellige krav som levetid, støj, spænding, andshaft osv. Prisen varierer også efter årlig mængde. Så itand #39; s virkelig vanskeligt for os at give en prisliste. Hvis du kan dele dine detaljerede krav og årlig mængde, weand #39; ll se hvad tilbyder vi kan give.

Q: har du give OEM-tjenester? Kan jeg anmode om mit eget logo?

A: Ja, kan vi give OEM-tjenester til produkt med volumen. Du er velkommen til at spørge os for detaljer om din branding behov.

Q: Hvad er vægten af hver motor?

A: dens vægt er 500 gram. Ikke sikker, det kan være konstrueret efter customerand #39; s krav.Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende gm70ss555 vigtigste spænding 3 v 6 v gearmotor med gear reduktion for centrale klimaanlæg ventil producenter og leverandører i Kina til dig. Vi tilbyder tjenesten tilpassede og tilbud konsultation. Vær velkommen til at købe eller engros-rabat motor til en billig pris med vores fabrik.

Hot Tags: gm70ss555 vigtigste spænding 3 v 6 v gearmotor med gear reduktion for centrale klimaanlæg ventil Kina, producenterne, fabrik, engros, tilpassede, citat, rabat, pris, købe billige
Et par af:GM60RS775 24 V Dc Gear Motor for morskab udstyr Næste:GM71SS545 12 Volt 4500 omdr. / min. 150-200gf.cm Dc elektrisk orm gearmotor For bindende

Undersøgelse

You Might Also Like