GMP22RP180 tilpasse 24 V Dc Gear Motor Diameter 22 Mm Dc Motor

GMP22RP180 tilpasse 24 V Dc Gear Motor Diameter 22 Mm Dc Motor

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende gmp22rp180 tilpasse 24 v dc gear motor diameter 22 mm dc motor producenter og leverandører i Kina til dig. Vi tilbyder tjenesten tilpassede og tilbud konsultation. Vær velkommen til at købe eller engros-rabat motor til en billig pris...

Chat nu

Produktdetaljer

Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende gmp22rp180 tilpasse 24 v dc gear motor diameter 22 mm dc motor producenter og leverandører i Kina til dig. Vi tilbyder tjenesten tilpassede og tilbud konsultation. Vær velkommen til at købe eller engros-rabat motor til en billig pris med vores fabrik.

GMP22RP180 tilpasse 24v DC gearmotor diameter 22 mm DC motor

Vi er diameter 22 mm DC motor SHENZHEN grossister. Vi gennemfører en række nationale projekter, og vores forskning hold har gentagne gange studere i udlandet, har akkumuleret en stor teknisk erfaring. Motor type og motor brugte vi er også forsyning. Vi vil levere fremragende service og konkurrencedygtig pris for dig.

1. produkt indførelsen af diameter 22 mm DC motor

Dette produkt fokuserer vi på kunde, der ønsker at tilpasse deres produkt. Længden af gearkassen er mellem 16,9 og 27,6 mm. Men længden kan designes efter ønske. Vi gennemfører en række nationale projekter, og vores forskning hold har gentagne gange studere i udlandet, har akkumuleret en stor teknisk erfaring. Motor type og motor brugte vi er også forsyning. Vi vil levere fremragende service og konkurrencedygtig pris for dig.

2. produktparameter af diameter 22 mm DC motor

model

Bedømmelse:
spænding

Uden belastning

Bedømmelse:

vægt

hastighed

nuværende

hastighed

nuværende

output

drejningsmoment

V

o/min

mA

o/min

mA

W

g.cm

g

GMP22RP180

24

9000

≦40

7400

≦110

1.7

22

33

3. produktets funktion og anvendelse af diameter 22 mm DC motor

Typisk anvendelse:

* Optisk udstyr * Montitoring kameraer

* Automatisk energibesparelse bad * vand IC-kort

4. produktionsdetaljer af diameter 22 mm DC motor

Udvekslingsforhold og gear materiale kan designes efter ønske

Brugerdefinerede design: Velkommen

图片22.png

5. produkt kvalificering af diameter 22 mm DC motor

Certifikat: CCC. ROHS. CE. UL. Osv

I henhold til kundens krav

6.Deliver, Shipping og servering af diameter 22 mm DC motor

Betalingsbetingelser: depositum på 30% T/T, 70%T/T før afsendelse eller fuld l/c på synet

Pakning detaljer: CTN størrelse: 37X27.5XH21 cm 200pcs/CTN G.W.22 kg

Transport: med fly eller skib, efter kunde reques

For komponenterne har vi et års garanti. Hvis nogen kvalitet problemet opstod i denne periode, vil vi på shipping cost og replacment.it afhænger af vores kontraktdetaljer.

7. FAQ

Q: hvilken type motorer du kan levere?

A: For nu, vi primært leverer permanent magnet børstet dc motorer (herunder vibrationer motorer, lav spænding jævnstrømsmotorer og højspænding jævnstrømsmotorer) med diameter vifte i 6 ~ 52 mm og også Dia10 ~ 80mm størrelse gearmotorer.

Q: Hvad bearbejdning udstyr bruger du?

A: vores bearbejdning udstyr omfatter CNC fræsemaskiner, CNC drejebænke, stempling maskiner, snekkefræsnings maskiner, automatiske drejebænk maskiner, trykke maskiner, slibemaskiner, skrue maskiner, skære maskiner og så videre.

Q du et fabriks- eller firma?

A: vi er producent, der ligger i Shenzhen City, syd for Kina.

Q: kan du levere prøven?

A: efter pris bekræftelse, kan du kræve prøver at kontrollere vores kvalitet.

Hvis du har brug for prøverne, vil vi opkræve for prøven omkostninger. Men prøven omkostninger kan være refunderes efter mas batch ordrebekræftelse når din mængde af ordren er mere om MOQ.

Hot Tags: gmp22rp180 tilpasse 24 v dc gear motor diameter 22 mm dc motor Kina, producenterne, fabrik, engros, tilpassede, citat, rabat, pris, købe, billig
Et par af:GMP16RPO50 meget præcise Top kvalitet 16 Mm 6 V 9 V 12 V Dc planetgear Motor Næste:GMP25RP370 Micro Dc gearet Motor planetariske gearkasse med børstet Motor 6 V, 12 V Motor Kits tilpasse fabrikanten engros

Undersøgelse

You Might Also Like