Spur Gearbox Motor

Spur Gearbox Motor

Model: TW-GM32-serien
Klassifikation: Spur DC Gear Motor
Anvendelse: Automatisk dørlås, projektor, frisørudstyr
Bemærkninger: Motorerne kan konstrueres efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

Vores fabrik er en professionel producent af forskellige mikromotorer med design, udvikling og produktionskapacitet hos forskellige mikromotorer. Produkterne er produceret i nøje overensstemmelse med japanske standarder. "Quality First, Customer First" er vores forretningspolitik. Produktprisen er høj, fabrikkens løbende forbedring af kvalitet og fremstilling, testning, ledelse, perfekt after-sales service management system og gøre en stor indsats for at imødekomme kundernes krav.

1. Produktindledning

Den positive gearkasse gearmotor, også kendt som spindel gearkasse motor, er en lille motor, som er en kombination af en spids gearkasse og en motor. Normalt er udgangsakslen excentrisk og spændingen er 3-24V.

301


2. Produktparameter

Ingen belastningshastighed

47,8 +/- 10% omdr./min

Ingen last nuværende

0,125A (0,25A max)

Rate belastningsmoment

3,0 kg.cm

Vurder belastningsstrømmen

0,476A (0,714A max)

Giv hastighed for belastning

37,4 +/- 10% omdr./min

Stall nuværende

2,01A REF

Stall drejningsmoment

12,2 kg.cm REF


3. Produkt Feature

Spor gearkasse reduceringsmotor har en anden form end den planetariske gearmotor. Dens udgangsaksel er excentrisk, og der er også nogle installationskrav til produktet. Efter intern behandling er udgangsakslen den midterste udgangsaksel.


4. Produktionsdetaljer

03


5. Produktansøgning

Udbredt i automationsudstyrsindustrien. F.eks. Pengeinstitutter, penge detektorer, smart badeværelse, smarte toiletter, smart hjem, elektriske vinduesåbnere, hulblinds, automatiske tørreholdere mv.

1

6. Lever, forsendelse og servering

Prøve ledetid: 7-15 dage

Indlæser havn: Enhver havn i Kina

Oprindelsessted: Guangdong Kina


04

7.FAQ

Q: Hvad er din mindste ordremængde?

A: Det afhænger af typen og typen af motor.

Q: Kan du give prøver?

A: Efter at have bekræftet prisen, kan du anmode om prøver for at kontrollere vores kvalitet. Hvis du har brug for en prøve, opkræver vi et prøvegebyr. Men når mængden af din ordre handler mere om den mindste ordremængde, kan prøveomkostningerne refunderes efter bestillingsbekræftelsen fra batchmængden.

Q: Hvad er dine forsendelsesbetingelser?

A: Vi accepterer FOB, CIF, osv. Du kan vælge det mest praktiske eller omkostningseffektive produkt.

Q: Hvor lang tid er garantien for komponenten?

A: For komponenter har vi et års garanti. Hvis der er kvalitetsproblemer i løbet af denne tid, vil vi bære fragt- og udskiftningsomkostningerne. Det afhænger af detaljerne i vores kontrakt.


Hot Tags: anspore gearkasse motor, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:GM27B280 6v 12v Micro 27mm Gear jævnstrømsmotor med Metal gearkasse For Robot Næste:GM32B310 børste lille Motor med 32 Mm Gear Box, Gear Motor 5 Mm aksel med Dc-Motor

Undersøgelse

You Might Also Like