Billige 28HS mikro Stepper Motor DC Motor 5 Volt, højt drejningsmoment lav Rpm Dc Stepper Motor

Billige 28HS mikro Stepper Motor DC Motor 5 Volt, højt drejningsmoment lav Rpm Dc Stepper Motor

Vi er 28HS micro Stepper Motor Kina grossister. Vi har været i elektriske motorer over 20 år, fået en række teknologi patenter. Vi er også udbuddet gearmotor og brugt motor. Billige 28HS micro Stepper...

Chat nu

Produktdetaljer

Vi er 28HS micro Stepper MotorChina grossister. Vi har været i elektriske motorer over 20 år, fået en række teknologi patenter. Vi er også udbuddet gearmotor og brugt motor.


1. produktlancering af 28HS micro Stepper Motor

De vigtigste produkter vores corporation i er mikro steppermotorer. Længden af motoren til 45 mm. Men længden kan designes efter ønske. Vi har været i elektriske motorer over 20 år, fået en række teknologi patenter. Vi er også udbuddet gearmotor og brugt motor.


2. produktparameter af 28HS micro Stepper Motor


3. produktets funktion og anvendelse af 28HS micro Stepper Motor

Den typiske anvendelse af motor har tekstilmaskiner og udstyr, broderi mechine. Hovedtræk af pulse distributør er velegnet til trin motors forskelligt antal fase det fungerer godt i tilstanden af et trin eller halvt trin.


4. produktionsdetaljer af 28HS micro Stepper Motor

Motor forholdet og motor materiale kan designes efter ønske
Brugerdefinerede design: Velkommen


5. produkt kvalificering af 28HS micro Stepper Motor

Certifikat: CCC. ROHS. CE. UL. Osv


6.Deliver, Shipping og servering af 28HS micro Stepper Motor

God tro management, service af hjertet
Pakning detaljer: CTN størrelse: 36.5X31XH17cm 60pcs/CTN G.W.12Kgs
Gear box: gear ratio og gear materiale kan designes efter ønske
MOQ: 50pcs.according enhed pris og kundens anmodning


7. FAQ

Q: nogle gange jeg kender ikke den nøjagtige påkrævet parameter, hvordan skal jeg vælge en passende model?
A: vi kan gøre nogle forslag, så længe du giver dine specifikke krav.
Vi har brug at vide, hvad slags produkt vil være denne model bruges til? Og hvad betyder arbejdet betingelse ligne (duty cycles og belastning status)? Og hvor lang er motorand #39; s forventet levetid? etc. Så vi kan en fuld vurdering efter der.
Q: at garantere kvaliteten af industrielle dele?
A: vi har det integrerede system for industrielle dele kvalitetskontrol. Vi har IQC, IP QCS, FQC og OQC til at styre hver proces af industrielle dele prodution.

Q: Hvad er vægten af elementet motoren?
A: denne maskine er vægten af punkt 105-200grams af dette interval.
Q: hvor meget er motoren arbejder miljø temperatur?
A:itis arbejde miljø temperatur på - 20 ~ + 50 grader.Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende billige 28hs mikro stepper motor dc motor 5 volt, højt drejningsmoment lav rpm dc stepper motor producenter og leverandører i Kina til dig. Vi tilbyder tjenesten tilpassede og tilbud konsultation. Vær velkommen til at købe eller engros-rabat motor til en billig pris med vores fabrik.

Hot Tags: Billige 28hs mikro stepper motor dc motor 5 volt, højt drejningsmoment lav rpm jævnstrømsmotor stepper Kina, producenterne, fabrik, engros, tilpassede, citat, rabat, pris, købe, billig
Et par af:2017 2-faset Hybrid Stepper Motor for NEMA14 0,9 grad, dobbelt aksel Stepper Motor 35HM 12V Næste:20HS spilleautomater Mini Stepper Motor, 2-fase Hybrid Stepper Motor NEMA1.8 grad Motor dele

Undersøgelse

You Might Also Like