Landbrugsmaskiner til nedbrydning

Landbrugsmaskiner til nedbrydning

Model: TW-UM88-serien
Klassificering : Universal Motor
Anvendelse : Fødevareprocessor, hakker, kødproducent osv.
Bemærkninger: Motorerne kan designes i henhold til kundens behov

Chat nu

Produktdetaljer

1.Produkt introduktion

AC-motoren er en maskine, der bruges til at realisere den gensidige konvertering af mekanisk energi og AC-elektrisk energi. , Det er let at fremstille en motor med høj hastighed, høj spænding, stor strøm og stor kapacitet. Dækningen af ​​vekselstrømsmotor er stor.

2.Produkt fordel

Da vekselstrømsmotoren ikke har begrænsningen af ​​periferihastigheden på arbejdsoverfladen til kommutatoren, kan den vælge en høj hastighed og et stort transmissionsforhold. På denne måde kan motorens vægt reduceres betydeligt for at opnå en større effekt pr. Enhedsvægt. Derudover udnytter vekselstrømsmotoren fuldt ud det rum, der optages af den originale DC-motorkommutator, og varmen kan fordeles jævnt langs statorens omkreds, hvilket forbedrer motorens køleeffekt og øger motorens levetid markant .


3.Produktionsansøgning

Virksomhedens' s produkter er velegnede til vægafbryder, ægbider, blender, ventilator, saftmaskine, saftpresser, kødkværn, brødprocessor, madprocessor osv.

Dette motorprodukt er også velegnet til landbrugsmaskiner, Den makulerede GG-amp; pulveriseret affald kan spredes på marken som organisk husdyrgødning for at øge fugtighedsindholdet og jordens frugtbarhed, samtidig med at det reducerer brugen af ​​kemisk gødning. Effektiviteten til fragmentering og pulverisering er 100%.

3

4. Produktionsdetaljer

Bemærk: På grund af forskellige produktparametre skal du tage prøveordre for at kontakte kundeservicebekræftelse. Forstå forstyrrelsen!

5. Produktkvalifikation

Certifikat: CCC .ROHS .CE .UL .Etc


6.Lever, levering AndServing

Betjener:

Vores styrker - Vores fabrik har en streng produktionsproces, stor skala, kort leveringstid, høj kvalitet og betænksom service. I mellemtiden byder vi også kunder velkommen til at designe produkter.

Forsendelse:

6


7.Ofte stillede spørgsmål

Sp .: Har du garanti?

A: Ja, et år.

Q:.Hvordan betaler jeg pengene?

A:Vi accepterer T / T på forhånd. Vi har også forskellige bankkonti til at modtage penge, som amerikanske dukkere eller RMB osv.

Spørgsmål: Hvor lang tid er forsinkelsen?

A: Prøveordre tager 7-15 hverdage. Mængdeordre tager 15-25 arbejdsdage.

Spørgsmål: Hvad er din leveringssag?

A: vi leverer motorer i henhold til forskellige mængder. Vi leverer dem normalt med havfartøj. Og vi kan også levere med kurer som DHL, UPS osv. Luftfragt. .


GG lt;/ p>

Hot Tags: landbrugsmaskiner til nedbrydning, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:UM7635 AC Universal Motor til Juicer Næste:Safe Batter Mixer Motor

Undersøgelse

You Might Also Like