Juice Stirring Motor

Juice Stirring Motor

Model: TW-UM70-serien
Klassificering : Universal Motor
Anvendelse : Mixer, Blender, Grinder, Juicer, Chopper, Mincer, Kaffemølle, Elektrisk kniv, Elektrisk driller, Elektrisk kloak osv.
Bemærkninger: Motorerne kan designes i henhold til kundens behov

Chat nu

Produktdetaljer

Grundlagt i 2008, TEAMWORK GLOBAL GROUP LIMITED. er beliggende i Shenzhen, Guangdong-provinsen, med bekvem transport og komplette perifere faciliteter. Vores virksomhed er specialiseret i seriemotor, vekselstrømsmotor, jævnstrømsmotor, gearmotor osv. forskning, udvikling, produktion og salg af højteknologiske virksomheder.


1. Produkt introduktion

Virksomheden overholder konceptet om kvalitet som kernen Vores produkter er velegnede til vægbrydsmaskiner, æggeslagere, blandere, blendere, luftvarmere, saftpressere, kødslibemaskiner, brødproducenter, madprocessorer, græsslåmaskiner, luftpumper osv.


2. Produktparameter

Rotation

CW eller CCW

Udvidelse

34,5 ± 0,5 (M 左 x6.5)

Afslut spillet

0,5 ~ 1.3mm

Støj

≤90 (dB-1000mm)

Vibration

≤ 20 (mm / s)


3. Produktanvendelse

Anvendelse : Mixer, Blender, Grinder, Juicer, Chopper, Mincer, Kaffemølle,

Elektrisk kniv, elektrisk driller, elektrisk kloak osv

4

4. Produktionsoplysninger

Motorstørrelse og motormateriale kan designes efter anmodning

Tilpasset design: Velkommen

Motoroverfladens lysstyrke, ingen ridser og rust.

Motorisk udseende godt, ingen rust, ridser og deformation tilladt.

Jordingsmærket tydeligt, motoretiket tydeligt


5. Produktkvalifikation

Certifikat: CCC .ROHS .CE .UL .Etc

I henhold til kundens krav


6. Lever, levering og servering

Indlæser havn: Enhver havn i Kina

Oprindelsessted: Guangdong Kina

Vi er altid i god tro, pragmatisk, banebrydende, fremstilling af forretningsmæssig filosofi, der hele tiden forbedrer sig selv, for at give kunderne mere perfekte produkter og tjenester, håber inderligt at samarbejde med vores kunder for at skabe en bedre fremtid!

7. FAQ

Spørgsmål: Hvor lang tid er leveringen til din industrielle del?

A: Generelt vil det tage os 15 arbejdsdage til bearbejdning af dele og 25 arbejdsdage til stempling af deleprodukter. Men vi vil forkorte vores føringstid så hurtigt som muligt i henhold til kundernes krav.

Q: Hvilken slags motorer kan du levere?

A: For øjeblikket leverer vi hovedsageligt AC-universelle motorer, permanent magnetbørstede DC-motorer (inklusive vibrationsmotorer, lavspændings DC-motorer og højspændings DC-motorer), reduktionsgearmotorer og andre typer motorer.

Sp: Vi har kun basisdimension og ydelsesdata. Kan du hjælpe med at designe?

A: Ja, vi kan hjælpe dig med at designe motoren, men vi skal bekræfte din motors applikationer. Og alle andre grundlæggende oplysninger skal vi bekræfte.

Spørgsmål: Har du nogen agent til denne CNC udstyrsmotor i USA?

A: Nej, vi har ikke nogen agent i USA. Men hvis du kan hjælpe os med at udvikle markedet i USA. Vi kan diskutere denne sag, når vi har bestilt massekommandoer!


Virksomheden har samlet en gruppe professionelle motorprofessionelle som rygraden i det professionelle forskertalentteam, fortsætter med at absorbere integrationen af avanceret teknologi i ind-og udland og stræber konstant efter at forbedre, virksomheden overholder konceptet om kvalitet som kernen , for at give kunderne kvalitetsprodukter


Hot Tags: juice omrøring motor, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engrossalg, tilpasset, tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:UM7030 Høj Torque Universal Motor For Blender Næste:Kraft kaffeblandermotor

Undersøgelse

You Might Also Like