Kødvinsjmotor med lavt støj

Kødvinsjmotor med lavt støj

Model: TW-UM88-serien
Klassificering: Universal Motor
Anvendelse: Mixer, Blender, Juicer, elektrisk værktøj, Haveværktøj osv.
Bemærkninger: Motorerne kan designes i henhold til kundens behov

Chat nu

Produktdetaljer

Virksomheden tager udviklingen af integritet som dens grundlæggende værdi, det integrerede informationsadministrationssystem, der integrerer produktobjekt, opgaveobjekt og omkostningsobjektstyring som dets middel, og den virksomhedsånd, der giver fuld indsats til hjertet som dens drivkraft til udvikling. I mange års forretningspraksis har det dannet de professionelle ledelsesegenskaber ved hurtig ordre, hurtig levering, pålidelig kvalitet og hurtig og komplet service.


1.Produkt introduktion

Princippet er, at den elektrificerede ledning fungerer som en kraft i magnetfeltet. Strengmotor er statorviklingerne og rotorviklingerne i serie. Jævnstrømsmotorer kan opdeles i: streng excitation, samtidig excitation, sammensat excitation og anden excitation. Strengeexcitation er kun et af excitationsprincipperne for DC-motorer. Denne type motor bruges hovedsageligt i elektrisk værktøj og hører til vekselstrøms- og jævnstrømsmotorer eller DC-motorer.


2. Produktets udseende

En maskine, der konverterer elektrisk energi til mekanisk energi. Den elektriske motor kan bruges til at påføre den store mængde elektrisk energi, der genereres af generatoren, til produktionsbranchen. Strukturen er dybest set den samme som generatoren, men princippet er nøjagtigt det modsatte. Motoren drives af rotorspolen for at forårsage bevægelse, mens generatoren genererer strøm ved rotorens bevægelse i magnetfeltet.

3.Produktionsansøgning

Virksomhedens produkter er velegnede til vægafbryder, ægbider, blender, ventilator, juice maskine, saftpresser, kødkværn, brødprocessor, foodprocessor osv.

kødhakker

4. Produktionsdetaljer

Bemærk: På grund af forskellige produktparametre skal du tage prøveordre for at kontakte kundeservicebekræftelse, så vær opmærksom på ulejligheden!


5. Produktkvalifikation

Certifikat: CCC .ROHS .CE .UL .Etc


6. Vores styrker - vi har ikke forkert at vælge.

En stor uafhængig fabrik

Stærk produktionsstyrke

Ære og brand Assurance


7.FAQ

Q: Er du en handelsvirksomhed eller en producent?

A: Vi er en integration af fremstilling, produktion og handel.

Q: Hvad er MOQ?

A: MOQ bestemmes hovedsageligt af din anmodning. For tilpassede prøver kan prøveordren være 2-3 pc. Vores kunde har normalt brug for 2stk ved den første prøvetagningskontrol.

Spørgsmål: Prøvestid?

A: Prøve vil blive indsendt inden for 7-15 dage. i henhold til prøver kræver antal.

Spørgsmål: Vil du deltage i en USA-udstilling i den nærmeste fremtid?

A: Ja, vi planlægger at lave USA-udstillingen i næste år. Og jeg vil informere dig om vores standnummer og detaljer, når vi først deltager på den messe.

I tråd med troen på, at "bjerget er toppen og innovationen er uendelig", tager alle medarbejderne i virksomheden ansvaret for "at skabe fine motorprodukter, betjene kunder med hjerte og etablere en ny 100-årig ny fire "som deres eget ansvar og arbejder sammen med nye og gamle kunder og venner for i fællesskab at skride frem og søge fælles udvikling. Giv passende bidrag til innovation og udvikling af den nationale traditionelle elektriske maskinindustri.


Hot Tags: kødvinsjmotor med lavt støj, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset, tilbud, rabat, pris, køb, billigt
Et par af:Hurtig mixermotor Næste:UM8840 AC Universal Motor til Mixer, foodprocessor

Undersøgelse

You Might Also Like