Leverandører af 3-fase induktionsmotorer

- Sep 26, 2019-

3-fase induktionsmotorleverandører

Tre-fase asynkronmotor - Linp elektromekaniske stjerneprodukter

1, statorjern center

Funktion: En del af motorens magnetiske kredsløb, hvorpå en statorvikling er placeret.

Konstruktion: Statorkernen er generelt lavet af siliciumstålplader med et isolerende lag på en tyk overflade på 0,35 til 0,5 mm. Den indre cirkel af kernen har en jævnt fordelt spalte til indlejring af statorvikling.

Statorjernsspaltetypen har følgende typer:

Halvlukket slot: Motorens effektivitet og effektfaktor er højere, men viklingen og isoleringen er vanskeligere. Det bruges generelt i små lavspændingsmotorer.

Halvåben åbning: Det kan indsættes og formes i en vikling og bruges generelt til store og mellemstore lavspændingsmotorer. Den såkaldte formningsvikling, det vil sige vikling, kan tidligere isoleres og derefter placeres i spalten.

Åben åbning: bruges til at indsætte formningspolning, isoleret Fangfafangbian, hovedsageligt brugt i højspændingsmotorer.

2, sædet rolle: fast statorjern center og front og bagenden dækning for at understøtte rotoren, og spille en beskyttende, varmeafledning og andre funktioner.

Konstruktion: Sædet er normalt støbejern, det store asynkrone motorsæde er generelt svejset med stålplader, og sædet for miniatyrmotoren er støbt aluminium. Sædet på den lukkede motor har en varmeafledningsbar uden for at øge varmeafledningsområdet. Der er ventilationshuller i begge ender af sædet på beskyttelsesmotoren, så luften inden i og uden for motoren kan være direkte konvektion for at gøre det lettere at varme ud.

TW-YL-3

Et par af:Kina 3-fase induktionsmotorfabrik siger trefaset asynkronmotor Næste:Tre-fase induktionsmaskinefabrik, der forklarer dig Parametrene på den trefasede asynkronmotorskilt