Køb Motor Universal

- Jun 29, 2020-

Når vi køber universal universal, er vi nødt til at kende dens model, og hvordan reguleringen af ​​vekselstrømsmotorens hastighed?

Nominel hastighed n=60f / P (1-s)=synkron hastighed N1 (1-s) F effektfrekvens P motor pollogaritme S slip

1. Brug frekvensomformer til at ændre regulering af effektfrekvenshastighed, med bred vifte af hastighedsregulering, god stabilitet og glathed og hårde mekaniske egenskaber. Det er, med den nominelle belastning, hastigheden falder mindre. Det hører til trinløs hastighedsregulering. Egnet for de fleste trefasede egern-induktionsmotorer.

2. Skift den magnetiske polarlogaritmiske hastighedsregulering, der hører til scenens hastighedsregulering, forskellen i hastighedsglethed, der almindeligvis bruges til metalskæremaskiner.3. Skift glidehastighed.

(1) Rotor loop-seriens modstand: bruges til AC-sårede asynkronmotorer. Mindre hastighedsområde, modstand mod forbrugseffekt, lav motoreffektivitet. Generelt brugt i kraner.

(2) Ændring af reguleringen af ​​spændingshastighed, hastighedsområdet er lille, drejningsmoment med spændingsfaldet kraftigt faldet, trefasemotor bruges normalt ikke.Brugt til enfaset motorhastighedsregulering, såsom ventilator.

(3) kaskadehastighedsregulering, essensen er, at rotoren indførte yderligere elektromotorisk kraft, ændrer dens størrelse til hastighedsregulering. Også kun brugt til vikling af motor, men effektiviteten forbedres.

(4) Elektromagnetisk hastighedsregulering. For kun at skubbe motor. Ved at ændre spændingsspolens strøm er hastighedsreguleringen glat, mekanismen er enkel, men kontroleffekten er lille. Kør ikke med lav hastighed i lang tid.

0


Et par af:Rabat Motor Universal Næste:Kina Motor Gear Leverandører