Billige Household Motor

- Jan 19, 2021-

Husholdningsapparater er meget udbredt i boliger, kontorer, hoteller og andre steder med deres karakteristika lethed, fleksibilitet og bekvemmelighed Forenkling af kompleksiteten af husarbejde, reducere intensiteten af husarbejde, forkorte tidspunktet for husarbejde, forbedre køkkenet og rengøring og hygiejne, er en nødvendighed af familielivet. Derfor skal vi have en dybere forståelse af dem. Kun på denne måde kan vi gøre bedre brug af dem til at tjene vores liv. Så at vælge en billig husstand motor er afgørende.

1. Et køleskabs strømforbrug afhænger hovedsageligt af køleskabets dårlige indre og ydre miljø. Jo større temperaturforskellen er, jo større er strømforbruget. Når døren er åben, bruger lampen også elektricitet. Køleskabe med elektroniske kredsløb bruger også mindre elektricitet. Men det er normalt omkring 90, 200 watt.

2, aircondition på vegne af kølekapacitet størrelse, kølekapacitet 2500W er en -, kølekraft - generelt i omkring 800 watt [specifikke for at se energieffektivitet forholdet mellem klimaanlæg], 1 klimaanlæg er egnet til rummet på omkring 12 kvadratmeter.

3. Mikrobølgeovnseffekten er opdelt i indgangseffekt og udgangseffekt. Mikrobølgeeffekten af almindelige husstand mikrobølgeovne er inden for intervallet 500-900W, og er ofte lavet til en specifikation hver 50W, såsom 500W, 550W, 600W, 650W, osv. Alt under 600W vil blive elimineret.

5. Varmeeffekten af sojamælk maskine er omkring 700-800 watt, og motoreffekten af BBB0 er omkring 250 watt. På grund af størrelsen og funktionen af specifikationer og forskellige materialer, det har forskellige magt.

6.Den generelle effekt af brødristeren er 300.500 watt.

 24v Dc Motor


Et par af:Kina Elektriske motorer Næste:Rabat Husstand Motor