Kina 3-fase induktionsmotorfabrik siger trefaset asynkronmotor

- Sep 27, 2019-

Kina 3-fase induktionsmotor fabrik siger trefas asynkron motor

Rotorviklinger af asfaltmotor i trefase

Effekt: Skæring af statorens roterende magnetfelt producerer induceret elektromotorisk kraft og strøm og danner et elektromagnetisk drejningsmoment, der roterer motoren. Konstruktion: opdelt i rotteburrotor og viklingsrotor.

(1) Beholderrotor: Rotorviklingen består af flere ledninger, der er indsat i rotorslidsen og to sløjfeenderinger. Hvis rotorjernets centrum fjernes, er formen på hele viklingen som et rottebur, så det kaldes et burvikling. Små bur Motorer bruger rotorviklinger af støbt aluminium, og kobberstænger og kobberenderinger bruges til motorer over 100KW.

Musens burrotor er opdelt i: impedansrotor, enkelt museburrotor, dobbelt museburrotor, dyb rillerotor, startmoment og andre egenskaber er forskellige.

(2) Linjerotor: viklingen af den viklede rotor svarer til statorviklingens, og det er også en symmetrisk trefaset vikling. Generelt er det forbundet til en stjerneform. De tre kvalificerende hoveder er forbundet med de tre samleringe på skaftet, og derefter er børsten forbundet til det ydre kredsløb.

Funktioner: Strukturen er mere kompleks, så viklede motorer bruges ikke så vidt brugt som burmotorer. Gennem opsamlingsringen og den elektriske børste indsættes yderligere modstande og andre elementer i rotorens viklingssløjfe for at forbedre start, bremseevne og hastighedsjusteringsydelse for den asynkrone motor. Derfor kræves udstyr, der kræver jævn hastighedstilpasning inden for et bestemt interval. Såsom kraner, elevatorer, luftkompressorer osv.

TW-YS

Et par af:Kina-leverandører af 3-fase induktionsmotorer fortalte dig om sammenligningen af trefaset induktionsmotorkontrolteknologi. Næste:Leverandører af 3-fase induktionsmotorer