Kina-leverandører af 3-fase induktionsmotorer fortalte dig om sammenligningen af trefaset induktionsmotorkontrolteknologi.

- Sep 29, 2019-

Kina 3-fase induktionsmotorleverandører fortalte dig om sammenligningen af trefaset induktionsmotorkontrolteknologi.

Teknikeren påpegede, at induktionsmotoren kan tilvejebringe drejningsmoment, når frekvensen af trefaset statorspænding og strømomgivelser er højere end den elektriske aksels roterende frekvens. Denne forskel kaldes overgangsfrekvensen Ω slank, og dens normaliserede værdi i forhold til ΩE er overgangsforskellen. Følgende detaljer om denne viden.

Selve motoren kan forøge eller formindske momentet i henhold til ændringen af den mekaniske belastning, og reducere eller øge akslen hastighed inden for området fra ca. 20 . Ved hjælp af en inverter kan frekvensen af Ω E ændres, og startstrømmen kan reduceres kraftigt.

Rotorhastigheden kan ændres ved at ændre synkroniseringsfrekvens omae. Hvis spændingsamplituden forbliver konstant, ændres den elektromagnetiske strømning, og der kan opstå mætningsproblemer. Ved at opretholde et konstant forhold mellem statorspændingsområdet og ΩE kan den elektromagnetiske strømning imidlertid forblive konstant. Denne teknik kaldes V / f-kontrol.

Hvis man antager, at belastningen er konstant, får denne metode rotorhastigheden til at ændre sig med en konstant rotationsforskel for at minimere effekttab. Da dette er en åben sløjfestyringsteknologi, vil for den faste værdi Ω E øge eller mindske den mekaniske belastning føre til en ændring i rotorhastigheden.

Ved at implementere den lukkede loop-version af teknologien kan udviklere forbedre deres evne til at kontrollere hastigheden på motoren og samtidig bevare kombinationen af lave omkostninger og lav dynamisk ydelse leveret af open-loop-versionen. Hastighedsføleren skal bruges til at ændre rotationsfrekvensen i henhold til den aktuelle rotorhastighed og den mekaniske belastning.

De eneste MCU-perifere enheder, der kræves til disse teknologier, er timere til generering af seks PWM-signaler og DAC til fejlfinding. Lukket sløjfe-teknologi kræver også en timer til at afkode hastigheden / position sensorudgangen.

TW-YSYC

Et par af:Kina 24V synkronmotor Næste:Kina 3-fase induktionsmotorfabrik siger trefaset asynkronmotor