Kina Asynkron Motor Factory

- Aug 05, 2020-

Store Kina asynkron motor fabrik, asynkron motorstruktur er enkel, billig, stærk, har fordelene ved nem fremstilling, brug og reparation, og har høj effektivitet og tæt på konstant hastighed belastningskarakteristika, kan opfylde de fleste af industrielle og landbrugsproduktion maskiner krav. Derfor asynkron motor er den mest produktive og udbredte motor blandt alle former for motorer.

Men synkron motor er også en slags AC roterende motor, fordi dens rotation hastighed og tre-fase synkron rotation hastighed er konstant, så navngivet. Den trefasede synkrone motor anvendes hovedsageligt som generatormotor, men også som motor og justering af kamera. I moderne elindustri, uanset termisk elproduktion, vandkraftproduktion, kernekraftproduktion, bruger næsten alle trefasede synkrone motor.

Følgende er forskellen mellem AC motor og synkron motor opsummeret af vores fabrik:

For det første, forskellige struktur: synkrone motor rotor vikninger, carbon børste til rotoren strømforsyning, ac motor rotor vikninger, kulbørste er ikke.

For det andet er princippet anderledes: synkron og asynkron henviser til motorens hastighed og effektfrekvensforhold. Den synkrone motors rotationshastighed synkroniseres med frekvensen af strømforsyningens vekselstrøm. Vekselstrømsmotorens hastighed er ikke synkroniseret med frekvensen af vekselstrømsforsyningen.

For det tredje, applikationer er forskellige: i applikationer, synkrone motorer er også dyre, når det kræves for at rotere ved strenge hastigheder. Ac motorer, på den anden side, er generelt billige.

Klassificering af asynkrone motorer:

Ifølge rotorstrukturen af tre-faset asynkron motor, kan det opdeles i bur type motor og sår type motor.

Beskyttelsestyper af trefaset asynkron motor: åben type (IP11) trefaset asynkron motor, beskyttende type (IP22 og IP23) trefaset asynkron motor, lukket type (IP44) trefaset asynkron motor, eksplosionssikker type trefaset asynkron motor.

微信截图_20200805103251

Et par af:Engros asynkron motor Næste:Kina Stepper Motors Leverandører