Kinas asynkronmotorproducenter

- Aug 06, 2020-

Professionel kinesisk asynkron motorfabrikant, asynkronmotor, også kendt som induktionsmotor, er ved luftgabet, der roterer magnetfelt og rotorvikling, induktionsstrøminteraktion for at generere elektromagnetisk drejningsmoment, således at konvertering af elektromekanisk energi til mekanisk energi fra en vekselstrømsmotor .

Tre-fase asynkronmotorer bruges hovedsageligt som motorer til at drive forskellige produktionsmaskiner, såsom: ventilatorer, pumper, kompressorer, værktøjsmaskiner, let industri og minedrift, tærskere og knusere i landbrugsproduktion, forarbejdningsmaskiner i landbrugs- og sidelinieprodukter, og osv. Strukturen er enkel, fremstillingen er let, prisen er lav, driften er pålidelig, firmaet er holdbart, driftseffektiviteten er høj og har det egnede arbejdsegenskab.

1. Hvis motoren ikke tændes, efter at den er tændt, men ikke giver nogen støj, vil der ikke være nogen særlig lugt eller røg.

(1) Strømforsyningen er ikke tændt (mindst to faser er ikke tændt); Sikringssikring (mindst tofaset sikring); Overstrømningsrelæ er for lille; ledningsfejl i kontroludstyr.

2. Fejlfinding

Kontroller strømkredsløbet, sikringen og koblingsboksen for brudpunkter og reparation; (2) Kontroller sikringstypen, sikringens grund, udskift den nye sikring; (3) Reguleringsrelæets indstillingsværdi koordineres med motoren; Korrekt ledningsføring.

95920091015152853


Et par af:Asynkron motor Næste:Engros asynkron motor