China House Big Power Motor

- Sep 08, 2020-

Definition af elektriske apparater med høj effekt: Generelt kaldes elektriske apparater med direkte brug af 220V ALTERNATING strøm og mere end 1200W elektriske apparater med høj effekt for at skelne mellem de elektriske apparater, der reduceres med spænding og konverteres til DC, såsom vaskemaskiner osv. inden for rammerne af elektriske apparater med høj effekt.

Husholdningsapparater med høj effekt: aircondition, elektrisk vandvarmer, ovn, induktionskomfur, mikrobølgeovn. Samtidig bruger husholdningsapparater, der har brug for kinesiske husholdningselektriske motorer, generelt 220V vekselstrøm direkte og mere end 1200W, som kaldes kraftige elektriske motorer for at skelne mellem de elektriske apparater, der reducerer spændingen i den kommercielle effekt og konverterer til jævnstrøm, såsom vaskemaskiner osv. inden for anvendelsesområdet for elektriske apparater med høj effekt. , er spændingen U=220V konstant. Da I=P / U, jo større den samlede effekt P for det elektriske apparat er, desto større er den samlede strøm I i kredsløbet. Hvis den samlede strøm i kredsløbet overstiger den sikre værdi, sikring vil let udbrænde. Brug derfor ikke et antal højeffektive apparater på samme tid i familiekredsløbet. Højeffektstik, fra jackstruktur til ledninger og stik, der nøje overholder 16 amp (power 4000 watt) konfiguration, kan f Ully opfylder belastningskravene til kraftige elektriske apparater. Samtidig BRUGER den kinetiske energi af anti-overbelastningsteknologi, kombineret overbelastningsbeskyttelse og afbryder, meget følsom reaktion, når belastningen er mindre end stikkontaktens belastningsstrøm , overbelastningsbeskytter starter ikke' når den aktuelle belastning overstiger stikkontaktens belastning, vil overbelastningsbeskyttelsen advare og på et bestemt tidspunkt for at afbryde strømforsyningen, indlæse jo hurtigere, jo højere strømafbrydelse.

Samtidig kan dens overbelastningsbeskyttelsesfunktion gendannes, tryk på overbelastningsbeskyttelseskontakten for at gendanne normal, genanvendelig uden at udskifte sikringen eller sikringen, nem at bruge, kan effektivt beskytte det elektriske udstyr og familiens sikkerhed.

TW-YSYC


Et par af:HC5435 Stor momentmotor Næste:China Power Motors Factory