Kina Motor Gear Leverandører

- Jun 22, 2020-

Som en højkvalitets kinesisk motorudstyrsleverandør i branchen er vi specialiserede i at undersøge, udvikle og fremstille gearreducerings- og motorredskaber med avanceret produktkvalitet, præcis kontrol, lille volumen, højt drejningsmoment, lav støj, fri vedligeholdelse og andre egenskaber, som er livsgrundlaget for automatisering og valgt af mekaniske virksomheder. Virksomheden blev grundlagt i 2008, vores firma hyrede mekanisk og elektrisk industri teknisk elite, introduktionen af ​​indenlandsk og udenlandsk avanceret udstyr. Vores firma med fremragende kvalitet, perfekt service, for at vinde flertallet af kundernes ros.

En gearreduktion er en kombination af en reduktionsmotor og en stor reducer. Konstruktionsdiagrammet for gearreduktionsreduceringen er et typisk skridtligt diagram i tre-trins gearreduktionsredskab. Gearreduceringsindretningen består hovedsageligt af kasse, gear, aksel, leje og lejedæksel.

Kassen på gearreduceringsindretningen er bunden af ​​gear, aksel, leje og andre dele, som er hovedlegemet til reduktionsredskaber. Det består af et kassedæksel og forbindes sammen af ​​et sæt bolte. I fremtiden er det korrekte net af gear skal garanteres, bearbejdningsnøjagtigheden af ​​lejehuller skal strengt kræves, og kassekroppen skal have en tilfredsstillende stivhed. Fordi kassedeformationen er for stor, vil det alvorligt påvirke den normale gearing af gearet.

Nu på gearreduktionsstrukturdiagrammet og transmissionsprincippet yderligere analyse er reduktionslejer for det meste udvalgte rullelejer. I fremtiden er det praktisk at observere gearets tilstand af gearet og sprøjte smøreolie ind i kassekroppen. Funktionen af luftudluftning er at få kammerets kammer til at kommunikere med atmosfæren for at undgå lækage af olietætning på grund af stigningen i lufttrykket i kammeret.

TW-90SS555


Et par af:Køb Motor Universal Næste:Universal leverandører af motorer