Kina Nema stepmotor fabrik forklaret stepmotor kontrolprincippet for arbejde!

- Dec 20, 2019-

Navn på trinmotor.

Trinmotorer eller pulsmotorer findes i alle former og størrelser; disse, når de udtrykkes på japansk, er trinmotorer, og trin for trin betyder trin for trin, kort sagt, indgangen til en puls vil have en bestemt rotationsvinkel, fordelingen af akselforskydning af motoren.

Trinmotor introduktion: stepmotor er det elektriske impulssignal til vinkelforskydningen eller lineær forskydning af open-loop kontrolkomponenter. I tilfælde af ikke-overbelastning afhænger motorens hastighed og stopposition kun af frekvensen og antallet af pulssignal, men ikke påvirket af belastningsændringen, dvs. tilføj et pulssignal til motoren, motoren drejer en trin vinkel. Eksistensen af dette lineære forhold kombineret med stepmotoren kun periodisk fejl og ingen kumulativ fejl osv. Gør hastigheden, positionen og andre kontrolområder med trinmotor til kontrol bliver meget enkle. Enfaset trinmotor har et elektrisk pulsdrev i et kredsløb, udgangseffekten er generelt meget lille, dens anvendelse til lille kraftdrev. Multifasestegsmotor drives af flerfaset firkantbølgepuls, der har et bredt anvendelsesområde. Når du bruger flerfaset trinmotor, kan det elektriske en-korts elektriske pulsignal konverteres til flerfasepulssignal gennem pulsfordeler og derefter føres til hver vikling af trinmotor efter effektforstærkning. Hver indgangspuls til pulsfordeleren, strømtilstanden i hver fase af motoren ændres, rotoren drejer en bestemt vinkel.

TW-57HM

Et par af:Kina Nema 14 stepmotor fabrik Næste:Anvendelsesmuligheder og fordele induktion af engros 1,8 graders stepmotor