Tilpasset DC-controller-motor

- Jul 09, 2020-

Vi ved alle, at DC-motor og generator fungerer efter princippet om, at DC-motorens struktur skal være sammensat af stator og rotor. Den stationære del af DC-motoren kaldes statoren. Statorens hovedfunktion er at generere et magnetfelt, der er sammensat af rammen, hovedmagnetpolen, kommutatorpolen, endeovertræk, leje og børsteindretning. Den roterende del af rotoren, hvis vigtigste rolle er at generere elektromagnetisk drejningsmoment og induktionselektromotorisk kraft er navet i energikonvertering for DC-motor, så det kaldes normalt ankeret, af skaftet, ankerkerne, ankervikling, kommutator og ventilator osv.

Så når vi tilpasser motoren, har vi også brug for at vide, hvad er kategorierne?

I henhold til resultaterne kan DC-motor og DC-generator opdeles i børsteløs DC-motor og børsteløs DC-motor. Excitationstilstanden for DC-motoren er problemet med, hvordan man leverer excitationsviklingen og genererer excitationsfluxpotentialet for at etablere hovedmagnetfeltet .

En DC-generator er en maskine, der konverterer mekanisk energi til jævnstrøm. Det bruges hovedsageligt som DC-motor, elektrolyse, elektroplettering, elektrosmeltning, opladning og vekselstrømsgeneratorens excitationskraft. Selvom der er behov for jævnstrøm på stedet, BRUGER også strømudretningen element, konverterer vekselstrøm til jævnstrøm, men ud fra det bestemte ydelsesaspekt kan vekselstrømudligningskraftkilden stadig ikke erstatte likestrømsgeneratoren fuldstændigt.

TW-DC555SP

Et par af:Kina DC-controller-leverandører Næste:DC styring motor fabrik