Tilpasset elektrisk værktøj Motor kategori

- Mar 16, 2020-

Tilpasset kategori af elektrisk værktøjsmotor

I henhold til statistikken i rapporten om produktions- og markedsføringsefterspørgsel, transformation og opgradering af analyse af Kinas elektriske værktøjsindustri er elektriske værktøjer hovedsageligt opdelt i metalskæring af elektriske værktøjer, slibning af elektriske værktøjer, samling af elektriske værktøjer og jernbaneelektroniske værktøjer.

Alle former for elektrisk værktøj

Almindelige elektriske værktøjer inkluderer elektrisk bor, elektrisk kværne, elektrisk skruenøgle og elektrisk skruetrækker, elektrisk hammer og slag elektrisk bor, betonvibrator og elektrisk høvle

Elektrisk bor

De vigtigste specifikationer er 4, 6, 8, 10, 13, 16, 19, 23, 25, 32, 38, 49mm osv. Figuren henviser til den maksimale diameter af bor, der bores på stål med trækstyrke på 390n / mm . For ikke-jernholdige metaller, plast og andre materialer kan den maksimale borediameter være 30-50% større end den originale specifikation, udstyret med en slibemaskine.

Elektrisk skruenøgle og elektrisk skruetrækker

Det bruges til indlæsning og aflæsning af gevindforbindelser. Drivmekanismen for den elektriske skruenøgle er sammensat af planetgear og kuglespiral-rille-slagmekanisme. Specifikationer er M8, M12, M16, M20, M24, M30 osv. Den elektriske skruetrækker vedtager tandkoblingsoverførselsmekanisme eller gearoverførselsmekanisme med specifikationer for M1, M2, m3, M4, M6 osv.

TW-7712D

Et par af:Køb elektrisk værktøjsmotor Næste:220V fødevarebehandlingsmotor