Rabat Motor Universal

- Jun 30, 2020-

Virksomheden har 30 års erhvervserfaring på dette område, fortrolig med drift og brug af motorer, tilbyde kunderne den bedste pris, herunder rabat motor universal og DC motor, AC motor vi er ikke ukendte, så dens drejningsmoment eller flux kontrol metode er, hvad

I T· G· Habetler's DTC metode uden forskel slå, en række forenklede DTC metoder præsenteres på grund af den store mængde beregning og vanskeligheder i gennemførelsen, og den typiske er drejningsmoment tracking forudsigelse metode. I denne metode analyseres den lave hastighedsmoment ripple, og konklusionen af drejningsmoment ripple sawtooth asymmetri er trukket.

Effekten af en ikke-nulspændingsvektor på drejningsmoment er forskellig fra effekten af en nulspændingsvektor. Førstnævnte kan få drejningsmomentet til at stige eller falde, mens sidstnævnte altid får drejningsmomentet til at falde. Desuden er hastigheden for ændring af drejningsmoment også varierende ved forskellige hastigheder. I momentprodiktiv kontrolmetoden er spændingsvektorens position i rummet fast og syntetiseret midt i to enkeltspændingsvektorer, men spændingsvektoren virker ikke på hele prøvetagningsperioden, men har et vist toldforhold og kan opdeles i ikke-nulspændingsvektor og nulspændingsvektor i en prøvetagningsperiode. Hvis momentvariationen forårsaget af den kombinerede virkning af den næste prøvetagningsperiode ikke-nulspændingsvektor og nulspændingsvektor er lig med den drejningsmomentfejl, der er beregnet i denne periode.

Momentfejlen elimineres, og momentbeatet - der opnås fri kontrol. Selv om den beregnede spændingsvektors løbetid overstiger prøvetagningsperioden, kan den erstattes af den fulde spændingsvektor, så det er meget let at realisere. Fra de eksperimentelle resultater, savtand af drejningsmoment krusning er dybest set symmetrisk, hvilket indikerer, at drejningsmoment krusning er blevet stærkt reduceret. Ifølge ovenstående metode, er flux kontrolleres præcist eller ændrer sig langsomt, men beat - fri kontrol af flux betragtes ikke.

TW-UM5420

Et par af:Dc Controller Motor Næste:Køb Motor Universal