Discount Stepper Motors

- Jul 30, 2020-

Vores firma leverer laveste trinmotorer, dedikeret til at skabe værdi for kunder, velkommen venner fra hele verden til at købe.

1. Trinmotor er et åbent styrelement, trinmotor, der konverterer elektrisk impulssignal til vinkelforskydning eller lineær forskydning. I tilfælde af overbelastning afhænger motorhastighed, stopposition kun af pulssignalfrekvensen og pulsnummeret og ikke påvirket af belastningsændring, når stepdriveren modtager et pulssignal, kører den en stepmotor i henhold til indstilling af retningen for en fast vinkel, kendt som" trin vinkel" ;, dens rotation er baseret på vinklen til det faste trin for trin. Vinkelforskydningen kan styres ved at kontrollere antallet af impulser for at opnå formålet med nøjagtig positionering. Samtidig kan motorhastigheden og accelerationen kontrolleres ved at kontrollere pulsfrekvensen, så opnå formålet med hastighedsregulering.

2. Trinmotor er en slags induktionsmotor, og dens arbejdsprincip er at bruge elektronisk kredsløb til at ændre jævnstrøm til tidsdelende strømforsyning, multifasetidsstyring. Trinmotoren kan kun arbejde ved at bruge denne strøm til at drive trinmotoren.

3, selvom stepmotoren er blevet brugt i vid udstrækning, men stepmotoren ikke er som den almindelige jævnstrømsmotor, vekselstrømsmotor i konventionel brug.Det skal være sammensat af dobbelt ringpulssignal, magtdrevskredsløb og andet styresystem kan bruges . Derfor er det ikke let at gøre brug af stepper motor, som involverer en masse faglig viden såsom maskiner, motor, elektronik og computer. Stepmotor, som en udøvende komponent, er et af de vigtigste produkter i mekatronik. Det er vidt brugt i forskellige automatiske kontrolsystemer. Med udviklingen af ​​mikroelektronik og computerteknologi stiger efterspørgslen efter trinmotor dag for dag, og det er blevet anvendt inden for forskellige områder af den nationale økonomi.

TW-ST28HS

Et par af:Engros Stepper Motors Næste:Billige stepmotorer