Husholdningsmotorleverandører

- Jan 21, 2021-

Højkvalitets husholdningsmotorleverandør, den daglige vedligeholdelse af klimaanlægsmetoder er som følger: a skal først og fremmest have den passende strømkapacitet og pålidelig speciel linjeforbindelse og med en pålidelig jordforbindelse.

B, vær opmærksom på omhyggelig regulering af kvælende temperatur: kølerumstemperatur indstillet 1 grad, opvarmning rumtemperatur indstillet 2 grader, kan spare mere end 10%, og menneskekroppen kan næsten ikke registrere forskellen i temperatur.

C, rengør filteret regelmæssigt: støv blokerer filternettet, reducerer effekten af ​​opvarmning og køling, skal rengøres en gang ca. en halv måned.

D, så vidt muligt for at åbne døre og vinduer, kan brugen af ​​tykke, gennemsigtige små gardiner reducere varmeudvekslingen inden i og uden for rummet, hvilket er med til at spare strøm. luft er tungere end luft, let at synke, varm luft er det modsatte. Så luftudgangen er oppe under køling, og luftudgangen er nede ved opvarmning, og temperaturreguleringseffektiviteten forbedres kraftigt.

F. Kontroller opstart og statusindstilling, der er i brug. Når opstarten startes, skal du indstille høj vind for at opnå kontrolformålet hurtigst; Når temperaturen er passende, skal du skifte mellem- og lavvind, reducere energiforbrug, reducere støj.Forbindelsesrøret bør ikke være for langt. Udendørsenheden skal placeres på det lette sted for varmeafledning. Det indvendige og udvendige forbindelsesrør bør ikke overstige den anbefalede længde så vidt muligt, hvilket kan forbedre køle- / termisk effekt.

Electric tool motor


Et par af:Rabat Husstand Motor Næste:Elektriske motorer