Metoden til at løse støj fra tilpasset Rc børsteløs motor

- Feb 24, 2020-

Metoden til at løse støj fra tilpasset rc børsteløs motor

Den såkaldte DC børsteløs motorstøjløsning er at overveje udstyrets drift omfattende. Der er specifikt følgende aspekter til din reference.

1. Vibrationsreduktions- og blokeringsforanstaltninger under installationen af ​​reduktoren, resonansen mellem karosseriet og fundamentstøtten og forbindelsesdele skal undgås så meget som muligt for at generere støj. Resonansen for et eller flere gear i den energibesparende reduktion af DC børsteløs motor forekommer ofte i et vist hastighedsområde.

Ud over designårsagerne er det direkte relateret til at finde ud af resonanspositionen uden luftprøve under installationen og træffe tilsvarende dæmpning eller blokering. For nogle reduktionsmaskiner, der kræver lav transmissionsstøj og vibration, bør høj sejhed og grundlæggende materialer med høj dæmpning vælges for at reducere forekomsten af ​​støj og vibrationer.

2. De løse dele af motorens energibesparende decelerationsmotor skyldes de løse dele (såsom lejeforspændingsmekanismen, skaftpositioneringsmekanisme osv.) Under installationen, hvilket resulterer i unøjagtigt systempositionering, unormalt position , akselbevægelse, vibrationer og støj. Denne serie skal starte fra designstrukturen, forsøge at sikre stabiliteten i forbindelsen til hver mekanisme og vedtage en række forbindelsesmetoder.

3. Når transmissionsdelene er beskadiget under installationen, er transmissionsdelene beskadiget på grund af forkert betjening, hvilket resulterer i unøjagtig eller ustabil bevægelse af systemet; de hurtige bevægelige dele forårsager vibrationer i oliefilm på grund af skader; mennesket forårsagede dynamisk ubalance mellem bevægelige dele; alle producerer vibrationer og støj.

I ovenstående introduktion skal vi vide, at vi under installationsprocessen for DC BLDCM skal være opmærksomme på og undgå så meget som muligt. De beskadigede dele, der ikke kan repareres, skal udskiftes for at sikre, at systemet kan opnå et stabilt støjniveau.

TW-BL2615

Et par af:Forklar arbejdsprincippet for børstemotoren i Kina børsteløse motorleverandører Næste:Mini børsteløs motor med rabat