Arbejdsprincippet med Discount 1,8 graders stepmotor.

- Dec 25, 2019-

Arbejdsprincippet med en rabat på 1,8 graders stepmotor.

Trinmotor er vidt brugt i kontrolsystemet. Det kan konvertere pulssignalet til vinkelfortrængning og kan bruges som elektromagnetisk bremsehjul, elektromagnetisk differentiel eller vinkelfortrængningsgenerator osv.

Nogle gange fjernet fra nogle gamle udstyr stepper motor denne motor er normalt ikke beskadiget til at blive brugt til andre formål, har generelt brug for at designe deres eget drev. Dette papir præsenterer en driver til en trinmotor, der fjernes fra en gammel type printer fremstillet i Japan. Dette papir introducerer først arbejdsprincippet for stepmotoren og introducerer derefter designet på dets driver's hardware og software.

1. Princippet for trinmotor trinmotor er en firfaset trinmotor, der bruger en DC-strømforsyning med en polaritet. Så længe hver fase vikling af trinmotoren er aktiveret i en passende tidssekvens, kan trinmotoren drejes.

01-110V Stepping Motor

Et par af:Anvendelsesmuligheder og fordele induktion af engros 1,8 graders stepmotor Næste:Hvad fortæller China Small Stepper Motor-leverandører dig om de grundlæggende forsigtighedsregler for applikationer med stepmotor?