Tre-fase induktionsmaskinefabrik, der forklarer dig Parametrene på den trefasede asynkronmotorskilt

- Sep 25, 2019-

3-fase induktionsmotorfabrik for at forklare dig parametrene for den trefasede asynkron motorskilt

Navneskiltet på den trefasede asynkronmotor angiver nogle af de vigtigste tekniske parametre for motoren. Disse parametre inkluderer typen af motor, nominel effekt, nominel strøm, nominel spænding, hastighed, tilslutningsmetode og beskyttelsesniveaudata.

At være fortrolig med navneskiltparametrene på den asynkronmotor vil være til stor hjælp for os, når vi bruger og vedligeholder den korrekt.

Motormodel: Den trefasede asynkronmotormodel er en produktkode, der repræsenterer variationen, specifikationen og ekstreme antal elektriske motorer. Der er mange slags indenlandske asynkronmotorer. Forskellige typer asynkronmotorer er repræsenteret ved store kinesiske Pinyin-bogstaver. Almindeligt anvendte indenlandske asynkronmotorer inkluderer Y, J, JO, JR og andre serier. Blandt dem er Y-seriens motor en serie af produkter, der nyligt er designet i Kina; J, JO og JR er produkter i gamle serier. Bogstavet J repræsenterer en asynkron motor, O repræsenterer en lukket motor, og R repræsenterer en viklingsmotor.

Nominel effekt: repræsenterer den mekaniske effekt på akslen under motorens drift i en nominel driftstilstand. Repræsenteret med symbolet "P", sælges den trefasede asynkrone maskinfabrik direkte, og enheden er repræsenteret med "KW" eller kilowatt.

TW-YD

Et par af:Leverandører af 3-fase induktionsmotorer Næste:Arbejdsprincip for egerneko-induktionsmotor