Hvad er fordelene ved billig mini børsteløs motor?

- Feb 18, 2020-

Hvad er fordelene ved billig mini børsteløs motor?

Mindre børste, børsteløs motorslitage er hovedsageligt i lejet, fra mekanisk synspunkt er børsteløs motor næsten en vedligeholdelsesfri motor, hvis det er nødvendigt, skal du bare gøre noget ved at fjerne støv. Børsteløs motor har fordelene i forhold til børsteløs motor, men alt er ikke absolut. børsteløs motor har fremragende lavhastighedsmomentydelse og stort drejningsmoment, som ikke kan erstattes af børsteløs motor. Men med hensyn til bekvemmeligheden ved børsteløs motor, med de faldende omkostninger ved børsteløs controller og udviklingen og markedskonkurrencen af ​​børsteløs teknologi i ind-og udland, er børsteløs kraftsystem ved at udvikle og popularisere i høj hastighed, hvilket i høj grad fremmer udviklingen af ​​model bevægelse.

Børsteløse motorfordele er som følger:

1, ingen børste, lav interferens. Børsteløs motorbørste fjernet, den mest direkte ændring er ingen børstemotordrift af gnisten, hvilket i høj grad reducerer den elektriske gnist på radioudstyrets interferens.

2. Lavt støj, glat betjening. Børsteløs motor uden børste, løbende friktion kraftigt reduceret, kører glat, støj vil være meget lavere, denne fordel for modellen kører stabilitet er en enorm støtte.

3. Lang levetid, lav vedligeholdelse.

TW-3650

Et par af:Børsteløs motorfabrik introducerer permanent magnet DC børsteløs motor! Næste:12v børsteløs motor