Engros børsteløs PM-motor

- Jan 08, 2021-

Vi er specialister i børsteløs PM-motor i engros. Børsteløs DC-elektronisk rotorposition er opdelt i tre typer: rotorpositionssensorer er optoelektroniske, magnetofølsomme og elektromagnetiske tre typer.

Den børsteløse jævnstrømsmotor vedtager fotoelektrisk positionssensor, den fotoelektriske sensor er arrangeret på statorenheden i henhold til en bestemt position, rotoren er udstyret med et lyskærm, lyskilden er en lysdiode eller en lille pære. roterer på grund af skyggepladens rolle, vil de lysfølsomme komponenter på statoren med mellemrum sende pulssignaler med en bestemt frekvens.

Magnetisk følsom positionssensor er et halvlederfølsomt element, hvis bestemte punkter angives at ændre sig med det omgivende magnetfelt i henhold til en bestemt regel. Dets grundlæggende princip er Hall-effekt og magnetoresistance-effekt. Det vigtigste funktionsprincip for magnetiske følsomme elementer er den magnetiske effekt af strømmen, hovedsagelig Hall-effekt. Børsteløs DC-motor med magnetfølsom positionssensor, de magnetfølsomme sensordele (såsom Hall-komponenter, magnetosensitive dioder, magnetfølsomme trioder, magnetfølsomme modstande eller integrerede kredsløb til specielle formål) på statorenheden, der bruges til at detektere den permanente magnet, rotorrotation produceret af magnetfeltændringerne.

Børsteløs jævnstrømsmotor ved hjælp af elektromagnetisk positionssensor er installeret på statorkomponentens elektromagnetiske sensorkomponenter, når den permanente magnetrotorposition ændres, vil den elektromagnetiske effekt gøre den elektromagnetiske sensor til et langt højfrekvent moduleringssignal (dets amplitude ændres med rotorpositionen).

I de senere år er der ingen positionssensor børsteløs jævnstrømsmotor, magnetisk motor, der bruger statorvikling af elektromotorisk kraft, da positionssignalet fra rotormagneten, detekteret signal, behandlet af digitalt kredsløb, sendt til det logiske omskifterkredsløb for at styre den børsteløse jævnstrøm Motorkommutation.Fordi det eliminerer positionssensoren og gør strukturen af ​​børsteløs motor mere kompakt, er den meget udbredt.

TW-DC360


Et par af:Kina Børsteløs PM Motor Næste:Husstand Motor