Engros DC-controller-motor

- Jul 08, 2020-

Brugerdefineret DC motor styreenhed vi har brug for at kende strukturen af ​​DC motoren, DC motor fast inde i ringen permanente magneter, ampere kraft på rotoren spiral strøm, når rotor spolen og magnetiske felter på parallellen, igen vende ved magnetfeltets retning vil ændre sig, så rotoren i slutningen af ​​børsten for at konvertere skiftevis kontakt, og retningen af ​​den elektriske strøm på spolen ændrer sig, retningen af ​​lorentz kraften er konstant, så motoren kan holde en retning. Arbejdsprincippet for DC generator er princippet om, at den induktions vekslende elektromotoriske kraft i ankerspolen og kommutatoren samarbejder med børstens kommutatorhandling for at få den til at blive den direkte elektromotoriske kraft, når den trækkes ud fra børsteenden.

Retningen af ​​den inducerede EMF bestemmes af den højre håndregel (linjen peger mod midten af ​​hånden, tommelen peger mod lederens retning, og de andre fire fingre peger i retning af den inducerede EMF i lederen ).

Retningen af ​​lederkraften bestemmes af den venstre regel. Dette par elektromagnetiske kræfter skaber et øjeblik, der ACTS på ankeret. Dette øjeblik kaldes et elektromagnetisk drejningsmoment i en roterende motor. Drejningsmomentets retning er mod uret i et forsøg på at dreje ankeret mod uret. Hvis dette elektromagnetiske drejningsmoment overvinder ankerets modstand (f.eks. Friktionsmodstand og andet belastningsmoment), kan ankeret dreje mod uret.

Faktisk har nogle børster også brug for controlleren, fordi du er nødt til at hastighed, ikke har brug for controlleren for at opretholde et driftsforhold, er en hastighed, har ikke brug for controlleren, en controller er ganske dyr, den generelle motor har ikke brug for, nu er regulatoren generelt højeffekt for disse gaffeltrucks og nogle højhastigheds-elektriske cykler

I BLDC, der kræver variabel hastighed, bruger dens rotation regulatoren til at ændre strømforsyningstilstanden for flere spoler for at opnå det skiftende magnetfelt, hvilket genererer den skiftende magnetiske kraft og gør det muligt for motoren at rotere efter behov.

TW-DC540S

Et par af:DC styring motor fabrik Næste:Kina DC-styreenhedsmotor