Antenne Dc Motor

Antenne Dc Motor

Model: TW-DC550 Series Produktklassifikation: Micro DC Motor Typisk applikation: Printer, Drill, Bilant antenne, Haveværktøj. Etc Bemærkninger: Motorerne kan konstrueres efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

antenne dc motor


1. Produkt Introduktion af antennen DC motor

Motorens hastighedsregulering og styring er en af de grundlæggende teknologier for forskellige typer maskiner og kontor- og industri- og eludstyr i industri og landbrug. Med den fantastiske udvikling af strømelektroniksteknologi og mikroelektronisk teknologi fører AC-hastighedsreguleringstilstanden for "specialfrekvens induktions induktionsmotor + frekvensomformer" et nyt sted inden for hastighedsregulering med sin fremragende ydeevne og økonomi. Ændringen af hastighedsstyringsmetoden ændres. Det evangelium, som det bringer til alle samfundslag, er: at forbedre graden af mekanisk automatisering og produktionseffektivitet, spare energi, forbedre produktkvalificeringshastigheden og produktkvaliteten, forbedre strømsystemets kapacitet, miniaturisering af udstyret, øge komforten, hurtig hastighed erstatter traditionelle mekanisk hastighedskontrol og DC-hastighedsstyring.


2. Produkt Introduktion af antennen DC motor

1

3. Produkt Introduktion af antennen dc motor

typisk applikation:

Printer, computerudstyr, boremaskiner, skruetrækkere, træbeslag mv.

Bilantenne, luftkompressor, kernefri haveværktøj.


4. Produkt Introduktion af antennen DC motor

Gearforhold og gearmateriel kan konstrueres i overensstemmelse med kravene

Brugerdefineret design: velkommen

2

5.Produkt Introduktion af antennen dc motor

Certifikat: CCC.ROHS.CE.UL.Etc


6.Produkt Introduktion af antennen dc motor

Minimum ordre mængde: 100 stk. I henhold til enhedspris og kundekrav

Overholde princippet om kvalitet først, kunden først

Oprindelsessted: Guangdong Kina


7.FAQ

Sp .: Hvorfor er beskyttelsen af traditionelle beskyttelsesanordninger ikke tilfredsstillende?

A: Den traditionelle motorbeskyttelsesenhed består hovedsagelig af en sikring og et termisk relæ. Sikringen bruges hovedsagelig til kortslutningsbeskyttelse. Udvælgelsen af sikringsstrømmen skal overveje motorens startstrøm. Derfor er det ikke tilrådeligt at bruge en sikring alene for at beskytte motoren. Termisk relæ er den mest anvendte motoroverbelastningsbeskyttelsesenhed, men termisk relæ har lav følsomhed, stor fejl, dårlig stabilitet og upålitelig beskyttelse. Dette er også tilfældet. Selv om mange enheder har termiske relæer installeret, er fænomenet, som motoren er beskadiget og påvirker normal produktion, stadig udbredt. Traditionelle beskyttelsesanordninger har endnu ikke været i stand til at opnå mekanisk slitageovervågning af motoren og excentricitetsovervågning af stator og rotor.

Q: Hvad er din betalingsmetode?

A: Generelt er det T / T og L / C.

Spørgsmål: Giver du OEM-tjenester? Kan jeg anmode om mit eget logo?

A: Ja, vi kan levere OEM-tjenester til produkt med volumen. Du er velkommen til at spørge os om detaljerne om dine branding behov.

Q: Er du motorer reversible?

A: For alle lavspændings-DC-motorer er de reversible (når du bytter de elektriske poler, kan de løbe i en anden retning). For høje spænding dc motorer, hvis kunder kun skal køre motoren i en retning, skifter vi børsterne med en lille vinkel i forhold til permanentmagneten (børstoffet). Det kan favorisere den nødvendige rotationsretning, men den anden retning har højere mousserende og dårligere ydeevne. Stall drejningsmomentet for favoryrrotationen vil være mindre, men maks. Effektivitetspoint vil være højere.


Hot Tags: antenne dc motor, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:Printer DC Motor Næste:DC550SP DC motor til printer, boremaskine, bilant antenne

Undersøgelse

You Might Also Like