Elektriske Græsslåmaskiner Motor

Elektriske Græsslåmaskiner Motor

Model: TW-YY71V Serie Produktklassifikation: Induktionsmotor Typisk applikation: Plæneklipper, Haveværktøj, Blender. Etc Bemærkninger: Motorerne kan konstrueres efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

elektriske plæneklippere motor


1. Produktindledning

Vi er forpligtet til produktion af biler af høj kvalitet, vi har også mange projekter. Vi kan levere en stor mængde varer til en mere attraktiv pris. Husholdningsapparater motor og fødevareforarbejdning motor leveres også af os.


2. Produktparameter

6

3. Produkt Feature og Application

Den vigtigste typiske applikation er slåmaskine, haveværktøj, blender.Etc

Produktegenskaber: Unik struktur, stabilitet, under 3 sekunder brydning system


4. Produktionsdetaljer

Motorerne kan konstrueres efter kundens krav

Brugerdefineret design: Velkommen

7


5. Produktkvalifikation

Certifikat: CCC.ROHS.CE.UL.Etc


6. Lever, forsendelse og servering

Transport: Med fly eller skib, efter kundeforespørgsel

Prøve ledetid: 7-15 dage

I produktion kræver vi ikke kun kvantitet men også kvalitet.

MOQ: 50 stk. I henhold til enhedspris og kundeforespørgsel

7. FAQ

Q: Er din motor reversibel?

A: For alle lavspændingsdrevne motorer er de reversible (når du udskifter stangen, kan de køre i den anden retning). For højspændingsmotorer, hvis kunden kun skal køre motoren i en retning, vil vi flytte børsten en lille vinkel baseret på permanentmagneten. Dette kan være gavnligt for en ønsket omdrejningsretning, men den anden retning har højere flimmer og dårligere ydeevne. Stall drejningsmomentet, der favoriserer rotation, vil være mindre, men maksimum. Effektivitetspunktet bliver højere.

Spørgsmål: Er det muligt for dig at udvikle nye motorer, hvis vi giver værktøjsomkostningerne?

A: Ja. Venligst del de detaljerede krav som ydeevne, størrelse, årlig mængde, målpris osv. Så laver vi vores vurdering for at se, om vi kan arrangere.

Q: Hvordan bestiller man?

A: Fortæl os hvilken type og mængde du har brug for; så vil vi lave en PI for at bekræfte ordreindholdet; Når vi bekræfter alt, kan vi sørge for betaling; Endelig leverer vi varerne inden for den angivne tid.

Spørgsmål: Kan du sende mig en prisliste?

A: For alle vores motorer er de skræddersyet til forskellige krav som liv, støj, spænding og aksel. Priserne varierer også i forhold til den årlige produktion. Derfor er det svært for os at oplyse en prisliste.


Hot Tags: elektriske plæneklippere motor, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:Slåmaskin Motor Næste:Dyretrækkende Mower Motor

Undersøgelse