Field Mower Ac Motor

Field Mower Ac Motor

Model: TW-UM88 Serie Produkt Klassifikation: Universal Motor Typisk Anvendelse: Feltgræsser, Plæneklipper, Græssnitter, Fødevareprocessor, Chopper, Kødminer mv. Bemærkninger: Motoren kan designes efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

feltklipper ac motor


1. Produktindledning

AC-motorer er generelt klassificeret i vekselstrømsgeneratorer, vekselstrømsmotorer og synkront kameraer i henhold til deres funktioner. På grund af reversibiliteten af motorens arbejdstilstand kan samme motor anvendes som både en generator og en elektrisk motor.


2. Produktparameter


Model

spænding

Ingen belastning

Ved maksimal effektivitet

Gå i stå
Moment


hastighed

nuværende

hastighed

nuværende

produktion

G.CM


V

RPM

EN

RPM

EN

W


UM8820M22

220

17000

0.45

8500

1.8

190

7250

UM8820M12

120

25700

0,37

10650

1,32

141

4480

UM8830M22

220

23000

0,75

11000

2.3

295

23400


3.Produkt Feature og applikation

Hovedegenskaber ved motoren: Denne type motor er hurtig, kraftig, kraftig og har en lang levetid. Det er meget udbredt i forskellige husholdningsapparater og haveværktøjer. Motorspændingen er indstillelig.


4. Produktionsoplysninger

Motorstørrelsen og motormaterialet kan justeres efter kundeforespørgsel. Motorens tekniske information kan udformes i henhold til den endelige produktinformation. Dette er under tegning og billedet viser kun vores normale standardmotortype med dens dimensioner


5. Momsen, den importerede licens og andre brugerdefinerede inspektionssager af markplæneklipperen

Ved det oprindelige citatstrin kan vi lade tilbudet inkludere eller inkludere momsen efter kundens forskellige anmodning, vi kan også støtte den importerede og brugerdefinerede inspektion. Et tilfælde ved at bruge vores kina-kilder. Det skal dog betale nogle ekstra omkostninger. Oplysningerne kan bekræftes og fastsættes i vores proforma-faktura inden massordre


6.Varer levering, pakning, forsendelse

MOQ: Vi accepterer normalt til massordre, lad os ikke acceptere små mængder.

Pakning: Ved stærk kartonpakning eller træpallet

Leveringstid: Det tager normalt 10 ~ 25 dage af fartøjslinjen.

Toldklarering: Vi sender alle dokumenter inden varer kommer til din havn. Vi kan også hjælpe med at gøre telex frigivelse hurtigere til dine varer.


7. FAQ

Q: Hvad med 120V motorens vægt?

A: Den har forskellig vægt ifølge forskellige tekniske standarder. Normalt er denne 120V motorens vægt ca. 700g.

Sp: Hvordan kan du lave motorens levetidstest?

A: Vi har speciel enhed og enhed til at gøre motorens levetidstest. Især har vi brug for kundetilbud det komplette produkt til at lave test, og vi skal også bekræfte levetiden testmetoden. Fordi forskellige produkter har forskellige testmetoder.

Q: Kan vi kun købe 50 stk til at lave prøveordre?

A: Ja, du kan lave prøveordre som 50 stk. Men efter prøveordre har vores motor den mindste ordremængde ifølge forskellige. Vi laver ikke for meget lille ordre, og vi skal foretage massordrer efter prøvegodkendelse.

Spørgsmål: Hvad er din værktøj til haven værktøj motor ledetid?

A: Vores prøveudtagningstid har normalt brug for 2 uger. og vores masseordrer ledetid har brug for omkring 30-35 dage i henhold til masseordren.


Hot Tags: feltklipper ac motor, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:Hay Mower Ac Motor Næste:Græsslåmaskin AC Motor

Undersøgelse