Power Tool Ac Motor

Power Tool Ac Motor

Model: TW-5512 Series Produktklassifikation: Permanent Magnet Motor Typisk Anvendelse: Støvsuger, Luftpumpe, Hårtørrer, Vandpumpe. Etc Bemærkninger: Motorerne kan konstrueres efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

elværktøj ac motor


1. Produkt Introduktion af elværktøjsmotor

Vi leverer vekselstrømsmotor til elværktøj. 5512 er en af dem. Hvis du har brug for andre typer, kan du kontakte os. Vi har professionelle ingeniører og har førsteklasses teknologi til at opfylde dine behov.


2. Produktparameter

Type

L

Load Performance

spænding

nuværende

Strøm

hastighed

Moment

Eff.


mm

V

EN

W

RPM

mN.m

%


TW-5512SA

95

120

0,41

30,3

8632

35.5

69.33. Motorens hovedperson og teknisk forespørgsel

Motor hovedperson: Denne type motor egen hurtig hastighed, høj effekt, stor effekt og langt arbejdsliv, meget udbredt til alle former for husholdningsapparater og haveværktøjer mv charactter.and også motor spænding kan justeres


4. Motoren specificaiton, dimension, techincal.Etc detaljer

Vi har vedhæftet vores popluar normale standard motortyper til din reference. Du kan tjekke vores attachment.as til anden dimension, specifikation, etc. Vi kan ændre og deignere efter kundens behov. Motoren kan tilpasses af forskellige arbejds- og lastkrav fra forskellige slutprodukter applikationer.

1

5. Produktkvalifikation

Certifikat: CCC.ROHS.CE.UL.Etc


6. Lever, forsendelse og servering af elværktøjsmotoren

vi skal begynde at gøre forretninger fra massordrene. Så hvis din ordremængde holder op med et godt tal, kan vi bekræfte vores agent-sag.

Vi kan hjælpe med at sende dig et invitationbrev via officiel email. og du kan bruge vores denne email til at gøre ansøgningsvisum og den kinesiske kanton messe.


7. FAQ

Sp .: Er Gill-motoren og ovnmotorens samme motorer?

A: Ja, vi kan kalde grillmotoren som ovnmotor. De er ensbetydende med forskellige navne i forskellige landes vane.

Sp: Hvor hurtigt kan du hjælpe med at lave 1 beholder til grillen og andre normale motorer?

A: Hvad angår normalmodelmotorer. vi kan producere mindst 30 stk hver dag. så du kan billede, det behøver kun halv dag for os at lave 1 container motorer.

Q: Har du eksporterende business sales team, hvis du har, hvordan er de engelske færdigheder? A: Ja.Vi gør. Vi har meget professionelt eksporterende forretningssalgsteam, og de er meget gode på engelsk, uanset om de snakker og skriver.

Spørgsmål: Har du nogen fragtforhandler kan gøre forsendelseskassen?

A: Ja, vi har en meget stabil forsendelsesagent. og vores fragtagent er meget kraftfuld og professionel til alle former for shipping Corp.


viden

Den permanente magnet type DC motor er også sammensat af en stator pol, en rotor, en børste, et hus osv. Statorpolen er lavet af permanentmagnet (permanent magnet) og har ferrit, aluminium nikkel kobolt, neodymium jernbor og lignende. Ifølge sin strukturelle form kan den opdeles i cylindrisk type og fliser type. De fleste af de elektriske motorer, der anvendes i videobåndoptagere, er cylindriske magneter, mens de fleste motorer, der anvendes i elværktøj og biludstyr, bruger blokmagneter.


Et par af:YY80IV 120V 230V unik konstruktion induktionsmotor til Have Tools.Etc Næste:YYD-65 120V Stabilitets Induktionsmotor til Slibemaskine, Plæneklipper, Haveværktøj. etc

Undersøgelse