Weed Trimmer Ac Motor

Weed Trimmer Ac Motor

Model: TW-YY80IISeries Produktklassifikation: Induktionsmotor Typisk applikation: Plæneklipper, Trimmer, Græssnitter, Haveværktøj, Blender. Etc Bemærkninger: Motorerne kan konstrueres efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

ukrudt trimmer ac motor


  1. Produktindledning

    Vi har altid arbejdet i bilindustrien med høj kvalitet. Vores design og rimelige priser vil opfylde dine krav. Det meste af vores elektriske udstyr importeres fra Europa og Japan. Vi leverer højkvalitets induktionsmotormotorprøveprøvning med god stabilitet. Vi ser frem til dit besøg. Vi tilbyder også serier og synkronmotorer.


2. Produktparameter

TIM截图20181215162321

3. Elværktøjets produkters største kategori af motoren

Hovedkategori: Elektriske værktøjsprodukter omfatter hovedsagelig industriområde og boligområde. Det andet er produktets arbejdskraft, drejningsmoment og motorens kørefrekvens. Denne type motor bruges ofte til boligområdet, som f.eks. Familien græsplæne, kichen, gårdhave


4. Produktionsdetaljer af induktionsmotor

Som vist nedenfor

TIM截图20181215162328


5.Produktkvalifikation

Certifikat: CCC. ROHS.CE.UL.Etc


6. Levering af varer, pakning, fragt,

Produktionstid: 15-40 dage efter modtagelse af prøver og kvittering

Emballage: Højkvalitets eksportemballage

Transport: Luft eller hav, efter kundens krav


7.FAQ

Sp .: Kan du spørge min kinesiske ven om at købe dine gearmotorer?

A: Ja, du kan lade nogle andre købe gearmotorer fra os. Vi skal dog først indgå kontrakten for at undgå eventuelle problemer.

Q: Har du nogen agent til denne CNC-udstyrsmotor i USA?

A: Nej, vi har ingen agent i USA. Men hvis du kan hjælpe os med at udvikle markedet i USA. Vi kan diskutere denne sag, efter at vi har lavet masseordrer!

Q: Hvad er din hurtigste leveringstid?

A: Leveringstiden afhænger af forskellige ordremængder og forskellige årstider på grund af, at vi har højsæson. Vi har normalt kun brug for 20-30 dage for at lave masseordre.

Q: Hvor lang tid er leveringen til din industrielle del?

A: Generelt vil det tage os 15 arbejdsdage til bearbejdning af dele og 25 arbejdsdage for produkter til stempling. Men vi vil forkorte vores ledetid så hurtigt som muligt efter kundernes krav.


Hot Tags: Weed trimmer ac motor, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, tilpasset tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:Power Trimmer Ac Motor Næste:Elektrisk Trimmer Motor

Undersøgelse