CE certificering YSY induktion maskine serie tre fase serie Fan Motor

CE certificering YSY induktion maskine serie tre fase serie Fan Motor

TEAMWORK GLOBAL GROUP LIMITED eksportere CE certificering YSY induktion machine serien. Vi gennemfører en række nationale projekter, og vores forskning hold har gentagne gange studere i udlandet, har akkumuleret et væld af tekniske...

Chat nu

Produktdetaljer

TEAMWORK globale gruppe LIMITEDexport ce certificering YSY induktion machine serien. Vi gennemfører en række nationale projekter, og vores forskning hold har gentagne gange studere i udlandet, har akkumuleret en stor teknisk erfaring. Motor type og brugte motor vi også levere.


1. produkt indførelsen af CE-certificering YSY induktion machine serien

Denne YSY induktion machine serien er vores flagskibsprodukt med CE-certificering. Vi gennemfører en række nationale projekter, og vores forskning hold har gentagne gange studere i udlandet, har akkumuleret en stor teknisk erfaring. Motor type og brugte motor vi også levere.


2. produktparameter af CE-certificering YSY induktion machine serien

model

spænding

Uden belastning

På maksimal effektivitet


hastighed

nuværende

hastighed

nuværende

output

Støj

V

O/min

A

o/min

A

W


YSYD

220/100V

1200

-

-

0.15/0.30

10

42


3. produktets funktion og anvendelse af CE-certificering YSY induktion machine Series

Det er hovedsagelig anvendes i boksen fan.


4. produktionsdetaljer af CE-certificering YSY induktion maskine serie

Motor forholdet og motor materiale kan designes efter ønske
Brugerdefinerede design: Velkommen

5. produkt kvalificering af CE-certificering YSY induktion machine serien

Certifikat: CCC. ROHS. CE. UL. Osv


6.Deliver, Shipping og servering af CE-certificering YSY induktion machine serien

Med 40 + oplevet Randamp; D ingeniører og 10 + international handel salg, vi leverer fleksibel og professionelle services.
Vi sørger for alle forespørgsler kan besvares inden for 24 timer, 90% + ordrer kan leveres efter skema og klager kan håndteres inden for 7days
Udnytte avancerede CAD software som Proe, Solidworks etc., indbydende customerand #39; s deltagelse fra design til masseproduktion og godt at vide af den indskyde afsætningsmarked, leverer vi nøglefærdig løsning og OEM service.


7. FAQ

Q: kan jeg få nogle prøver først? Hvor hurtigt kan jeg få prøverne?
SV, vi kan gøre prøver, men normalt prøve er ikke gratis. Og prøve at gøre gang afhænger af forskellige typer, for nogle lille motor typer, mens nogle gearkasse motor skal være ca 25days mere eller mindre. Yderligere, vil der være om ekstra 2-3 dage for leveringstid og shipping omkostninger er ikke gratis for.
Q: hvor lang er leveringen til din industrielle del?
A: generelt, vil det tage os 15 arbejdsdage til bearbejdning af dele og 25 arbejdsdage til stempling dele produkter. Men vi vil forkorte vores leveringstid så hurtigt som muligt efter customersand #39; krav.
Q: er der en MOQ til dine motorer?
Sv. MOQ er mellem 1000 ~ 10, 000pcs for forskellige modeller efter prøven godkendelse. Men itand #39; s også okay for os at acceptere mindre masser som et par dusinvis, hundredvis eller tusindvis for de første 3 ordrer efter prøven godkendelse.
Q: kunne jer sende mig en prisliste?
A: prisen varierer også efter årlig mængde.
Vi sætter en ære i at indføre os som en af de førende CE certificering ysy induktion maskine serie tre fase serie fan motor producenter og leverandører i Kina til dig. Vi tilbyder tjenesten tilpassede og tilbud konsultation. Vær velkommen til at købe eller engros-rabat motor til en billig pris med vores fabrik.

Hot Tags: CE certificering YSY induktion maskine serie tre fase serie Fan Motor Kina, producenterne, fabrik, engros, tilpassede, citat, rabat, pris, købe billige
Et par af:YSYH induktionsmotor til varmeapparat osv Næste:CE godkendt YSY 16w induktionsmotor til ventilator i loftet og Badeværelse Udstødning Fan

Undersøgelse

Du kan også lide