Chopper Motor

Chopper Motor

Model: TW-UM76 serien Produkt klassificering: Universal Motor Typisk anvendelse: Food Processor, Chopper, kød Mixer, slibemaskine, elektriske værktøj etc. Noter: Motorerne kan designes efter kundeønske

Chat nu

Produktdetaljer

120V chopper motor

1

2


OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Q: tæller du acceptere andre valuta for at gøre virksomheden, såsom euro, RMB. Osv?

SV, kan vi acceptere forskellige valuta for at gøre forretninger.


Q: Hvordan kan du sikre din motors kvalitet er ifølge vores anmodning?

A:First af alle, skal vi underskrive kontrakten for alle techincal problemer før vi begynder at lave en masse orders.and også skal vi begge underskrive de prøver, som vi begge har godkendt. alle proces og techincal standard vil blive fastsat i vores produktionssystem procedure for at undgå eventuelle problemer. den endelige motorer vil være præcis samme som vores godkendte prøver, at vi nogensinde underskrevet i begyndelsen.

 

Q: Hvordan kan vi blive din salgsagent i Europa?

A: vi kan diskutere sagen agent. men agenten skal sikre en tilstrækkelig stor ordremængde for et helt år. Så skal vi begynde at gøre virksomhed fra de masse ordrer. så hvis din ordremængde er at holde stiger op til en god numre, kan vi bekræfte vores agent sag.


Q: kan vi gøre varer levering af luft?

A: Ja. Vi kan også lave. Men omkostningerne vil være meget højere. Men hvis du har brug for varerne meget presserende og accepterer at betale den luft, det vil ikke være noget problem for os.


Q: er du en producent eller en handelsvirksomhed?
Sv.: vi er en producent i udskrivning & emballage område i mere end 15 år. Lige nu har vi mere end 500 arbejdstagere på vores fabrik i SHENZHEN. Vores produkter er i overensstemmelse med ISO9001:2008. Vi er AAA kvalitet virksomhed i Kina.


Et par af:HC7625 Food Processor Motor Næste:230V Mincer Motor

Undersøgelse