120V Juicer Motor

120V Juicer Motor

Model: TW-UM63 Serie Produkt Klassifikation: Universal Motor Typisk Anvendelse: Multiplex Eggbeater, Blender, Soy Milk Maker, Juicer, Duster, Kødkværn mv. Bemærkninger: Motoren kan designes efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

120V juicer motor

1

2


Ofte stillede spørgsmål


Q: Motorens ydeevne, størrelse, størrelse og hastighed, drejningsmoment. Kan du ændre det?

A: Ja, parametrene for motoren kan tilpasses. Vi skal også bekræfte disse tekniske data, inden vi godkender vores prøver. Vi kunne ikke starte en bulkordre uden prøvegodkendelse. Så det er meget vigtigt, at vi godkender prøverne sammen.


Q: Hvad er den årlige produktion af denne mixer?

A: Vi kan producere omkring 10 kpcs om dagen for denne blandemotor. Vi producerer dog også andre motorer, såsom DC motorer, generelle motorer, induktionsmotorer, og vores samlede årlige produktionskapacitet vil overstige 8 millioner motorer.


Q: Hvad er mærket af denne type motor? Kan du lave en OEM?

A: Vi har to hovedmærker 'Odin' og 'TW'. Vi kan også hjælpe dig med at lave OEM'er. Men vi skal først underskrive en kommerciel kontrakt.


Q: Hvordan sikrer du motorens levetid, har du lavet en masse test?

A: Om udholdenhedsprøven. Vi gjorde det helt sikkert, før vi lavede en stor ordre. Forskellige motorer har forskellige udholdenhedsprøveformer. Nogle gange har vi brug for ca. 6 måneder til at gennemføre en livstidsprøve. dette er meget vigtigt.


Q: Hvornår kan jeg få min forespørgsel?

A: Normalt vil citatet blive sendt til dig inden for en arbejdsdag for at kende alle detaljerne i produktet. I tilfælde af nødsituation kan vi citere dig inden for 1 time ud fra alle de detaljer, du giver.


Hot Tags: 120v juicer motor Kina, fabrikanter, fabrik, engros, tilpasset tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:Soymilk Motor Næste:HC6330 Fast Speed Blender Motor

Undersøgelse

You Might Also Like