120V Pulverizer Motor

120V Pulverizer Motor

Model: TW-UM98 Serie Produkt Klassificering: Universal Motor Typisk Anvendelse: Mixer, Breaking Machine, Pulverizer, High Speed blender mv. Bemærkninger: Motoren kan designes efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

120V pulveriseringsmotor

1

2


Ofte stillede spørgsmål


Q: Kan du fortælle dine ingeniører at tegne for os, før du laver prøver? A: Ja. Vi kan. Det skal vi gøre før vi tager prøver. Dette er den grundlæggende procedure til fremstilling af prøver og forretninger. Vi kan ikke lave en prøve uden din underskrift.


Q: Motorens ydeevne, størrelse, størrelse og hastighed, drejningsmoment. Kan du ændre det?

A: Ja, parametrene for motoren kan tilpasses. Vi skal også bekræfte disse tekniske data, inden du godkender vores prøver. Vi kunne ikke starte en bulkordre uden prøvegodkendelse. Derfor er det meget vigtigt, at vi godkender prøverne sammen.

Spørgsmål: Hvordan sikrer du kvaliteten af din motor i henhold til vores krav?

A: Vi skal alle underskrive prøver, som vi alle godkender. Alle proces- og tekniske standarder fastlægges i vores produktionsprogram system for at undgå eventuelle problemer. Den endelige motor vil være identisk med den godkendte prøve, vi underskrev i begyndelsen.


Sp .: Kan vi få vores speditør at kontakte dig for alle forsendelser og dokumenter?

A: Ja, hvis vi driver forretning under FOB-vilkårene, kan du fortælle dit transportfirma at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at yde service til denne sag.


Q: Er 8820 og 9535 motorer af samme type?

A: Nej, de er tilsvarende motorer til de samme fødevarebehandlingsmotorapplikationer.


Hot Tags: 120v pulverizer motor Kina, fabrikanter, fabrik, engros, tilpasset tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:HC9835 Smasher Motor Næste:220V Food Processing Motor

Undersøgelse