Grinder Motor

Grinder Motor

Model: TW-UM54 Serie Produkt Klassifikation: Universal Motor Typisk Anvendelse: Hårtørrer, Blender, Blender, Kaffemaskine, Elektrisk Kniv, Elektrisk Boremaskine, Slibemaskine, etc. Bemærkninger: Motoren kan designes efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

slibemaskine

12


Ofte stillede spørgsmål


Q: Har du eksporterende business sales team, hvis du har, hvordan er de engelske færdigheder? A: Yes.we do.we har meget professionelle eksporterende forretningsalgsteam, og de er meget gode på engelsk, uanset om de snakker og skriver.


Sp .: Kan du lave husholdningsproduktmotor med nyt design efter vores anmodning?

A: Ja, vi kan designe ved at modtage dit grundlæggende tekniske krav.Sp: Hvor mange dage arbejder du i hver uge?

A: Vi arbejder normalt 5 dage til 6 dage. Men nogle gange. Vores medarbejdere skal overarbejde på grund af mange masseordrer.


Q: Hvor længe kan du garantere dine motorer?

A: Vores motorkøretøjsgaranti afhænger normalt af vores kontrakt, vi nogensinde har underskrevet. Vi garanterer 6 måned til 1 år for vores motorer. Men reglerne er, at motorkroblemet kun kan komme fra os, ikke fra din side.


Sp .: Kan vi købe dine motorer fra vores kinesiske agent eller kinesisk ven?

A: Ja, det kan du gøre. men vi skal fastsætte alle detaljer. Som enhedspris, betalingsbetingelser.leverings tilfælde og hvis det er tilfældet, skal du håndtere eksporteringssagen.


Q: Hvor mange ovnmotor type og model?

A: Vi har mere end 15 ovne motortyper. Alle ovnemotormodellerne kan ændres af forskellig størrelse, ydeevne efter din anmodning.


Q: Hvad er din hurtigste leveringstid?

A: Leveringstiden afhænger af forskellige ordremængder og forskellige årstider på grund af at vi har højsæsonen. Vi har normalt kun brug for 20-30 dage til at foretage massordre


Q: Hvor lang tid er leveringen til din industrielle del?

A: Generelt vil det tage os 15 arbejdsdage til bearbejdning af dele og 25 arbejdsdage for produkter til stempling. Men vi vil forkorte vores ledetid så hurtigt som muligt efter kundernes krav.


Hot Tags: grinder motor Kina, fabrikanter, fabrik, engros, tilpasset tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:Electric Driller Motor Næste:HC5425 Food Processor Motor

Undersøgelse

You Might Also Like