HC5425 Food Processor Motor

HC5425 Food Processor Motor

Model: TW-UM54 Serie Produkt Klassifikation: Universal Motor Typisk Anvendelse: Hårtørrer, Blender, Fødevareforarbejdning, Blender, Kaffekværn, Elektrisk Kniv, Elektrisk Boremaskine, Kværn mv. Bemærkninger: Motorerne kan konstrueres efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

HC5425 fødevareprocessormotor


TW-UM541

Ofte stillede spørgsmål


Sp .: Producerer du også de forskellige kameraer?

Svar: Nej, vi producerer ikke kameraer, vi producerer kameramotor til kameraapplikationer. Men hvis du har brug for købskameraer, kan jeg også introducere nogle fabrikker til dig

Q: Hvad er CNC-udstyrsmotorens karakter?

A: CNC-udstyrsmotoren har et højt drejningsmoment, høj effektivitet og en stor kraft, og de vigtigste ting er hastigheden, spændingen, strømmen osv. Skal justeres.

Q: Jeg kender ikke den nøjagtige nødvendige parameter, hvordan skal jeg vælge en passende model?

A: Det er nemt for os at hjælpe dig med at introducere nogle modelmotorer til dine applikationer. Du skal fortælle os nogle grundlæggende tekniske data, inden vi støtter dig!

Sp: Hvor langt fra din fabrik til lasteporten?

A: Det tager kun 1 time fra vores fabrik til vores lokale lastport. Og det er meget bekvemt for os at gøre transpotationen.

Q: Hvad er dit navn på Hongkong Corp og kan det hjælpe med at overføre penge?

A: Ja, vi kan bruge vores Hongkong Corp til at overføre penge og lave business.and mit Hongkong Corp navn er 'TEAMWORK GLOBAL GROUP LTD'.

Sp .: Kan du sende mig nogle ovnemotorprøver inden du laver massebestillinger?

A: Ja. Vi kan. Og vi har brug for, og vi skal også lave prøver før vi begynder at lave massordrer. Og vi skal også gøre alle techincal standarder for vores fremtidige masseordrer

Sp: Hvor mange dage arbejder du i hver uge?

A: Vi arbejder normalt 5 dage til 6 dage. Men nogle gange. Vores medarbejdere skal overarbejde på grund af mange ordrer for masseordrer.


Hot Tags: hc5425 food processor motor Kina, fabrikanter, fabrik, engros, tilpasset tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:Grinder Motor Næste:Coffee Mill Motor

Undersøgelse

You Might Also Like