Ismaskine Motor

Ismaskine Motor

Model: TW-UM95 Serie Produkt Klassifikation: Universal Motor Typisk Anvendelse: Mixer, Breaking Machine, High Speed Blender, Grinder, osv. Bemærkninger: Motoren kan designes efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

ismaskine motor

1

2


Ofte stillede spørgsmål


Q: Hvad er dine betalingsbetingelser?
A: 40% TT depositum på forhånd og 60% balance før forsendelse. Hvis du kun har brug for et lille beløb, skal vi bekræfte 100% depositum på forhånd.


Q: Hvordan garanterer du kvaliteten af industrielle dele?

A: Vi har det integrerede system til kvalitetskontrol af industrielle dele. Vi har IQC (indgående kvalitetskontrol), IPQCS (proces kvalitetskontrol), FQC (endelig kvalitetskontrol) og OQC (udgående kvalitetskontrol) for at styre hver produktionsproces.


Spørgsmål: Er det muligt for dig at udvikle nye motorer, hvis vi giver værktøjsomkostningerne?

A: Ja. Venligst del de detaljerede krav som ydeevne, størrelse, årlig mængde, målpris osv. Så laver vi vores vurdering for at se, om vi kan arrangere.


Q: Hvad er din leveringssag?

A: Vi leverer motorer i henhold til forskellige mængder. Vi leverer normalt dem ved havskib. Og også vi kan levere med kurer som DHL, UPS osv. Luftfragt.


Sp .: Producerer du også de forskellige kameraer?

Svar: Nej, vi producerer ikke kameraer, vi producerer kameramotor til kameraapplikationer. Men hvis du har brug for købskameraer, kan jeg også introducere nogle fabrikker til dig.Hot Tags: ismaskine motor Kina, fabrikanter, fabrik, engros, tilpasset tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:HC9530 Breaking Machine Motor Næste:Fødevareaffaldsprocessormotor

Undersøgelse

You Might Also Like