Hår tørretumbler Motor

Hår tørretumbler Motor

Model: TW-DC360 serien Produkt klassificering: hår tørretumbler Motor Typisk anvendelse: tandbørster, hår tørretumbler, Massager. Osv Noter: Motorerne kan udformes efter kundens requirments

Chat nu

Produktdetaljer

Hår tørretumbler Motor Kina

Vi leverer hår tørretumbler motor, og vi er Kina factory.the hår tørretumbler motor er dc motor med god kvalitet og høj hastighed, lav støjende. Etc performance.we kan levere mindst 10 K pc'er hverdagen for denne type motor.and denne hår tørretumbler motor er almindeligt brugt til hotel, Hvidevarer!

1.jpg

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 

Q: Hvad er fordelen ved din dele til industri produkter?

A: fordelen ved vores produkter er de konkurrencedygtige priser, hurtig levering og høj kvalitet. Vores medarbejdere er ansvarlige-orienteret, venlige-orienteret, og dilient-orienterede. Vores produkter er Fremhævede af strenge tolerance, glat finish og lange Servicetid ansvarlig-orienterede venlige-orienterede, dilient-orienteret.

 

Q: Hvordan vælger jeg en egnet stepper motor for min ansøgning?

A:There er flere vigtige faktorer til at overveje: Holdemoment, kropslængde, forsyningsspænding, leverer aktuelle osv. Når du kender disse centrale faktorer (vi kan hjælpe dig til at finde ud af, baseret på produkt program), vi kan anbefale egnede modeller til dig. Du er velkommen til at spørge os, vi er mere end glade for at hjælpe dig med udvælgelsesprocessen.

 

Q: tæller du give OEM-tjenester? Kan jeg anmode om mit eget logo?

SV, kan vi give OEM-tjenester til produkt med volumen. Du er velkommen til at spørge os for detaljer om din branding behov.

 

Q: er der en MOQ til dine motorer?

Sv. MOQ er mellem 1000 ~ 10, 000pcs for forskellige modeller efter prøven godkendelse. Men det er også okay for os til at acceptere mindre masser som et par dusinvis, hundredvis eller tusindvis for de første 3 ordrer efter prøven godkendelse. FOr prøver er der ingen MOQ krav. Men jo mindre jo bedre (ligesom ikke mere end 5pcs) forudsat at mængden, der er nok i sag ændringer nødvendige efter indledende afprøvning.

 

Q du motorer reversible?

A: alle lavspændings-jævnstrømsmotorer, de er reversible (når du udveksler de elektriske poler, de kan køre i en anden retning). For høj spænding dc motorer, hvis klienterne kun skal køre motoren i én retning, vil vi Skift pensler af nogle lille vinkel i forhold til permanent magnet (børste offset). Der kan favorisere den krævede en omdrejningsretning, men anden retningen har højere mousserende og dårligere ydeevne. Stall drejningsmoment til fordel rotation bliver mindre, men max. Effektivitet vil være højere.


Hot Tags: hår tørretumbler motor Kina, producenterne, fabrik, engros, tilpassede, citat, rabat, pris, købe, billig
Et par af:Micro dc-motor Næste:Mini Dc Motor

Undersøgelse

You Might Also Like