Mini projektor motor

Mini projektor motor

Model: TW-GM17 Series Produktklassifikation: Spur DC Gear Motor Typisk applikation: Legetøj, projektor, tandbørste. Etc Bemærkninger: Motorerne kan konstrueres efter kundens krav

Chat nu

Produktdetaljer

Mini projektor motor

Vi er producent specialiseret i alle typer elmotor. På baggrund af teknologiudviklingen har vores firma taget i en gruppe af erfarne medarbejdere, der er talentfulde i ledelsen, markedsføring og færdigheder til produktion.


1. Produkt Introduktion af projektoren, legetøj, tandbørste 3-12V DC Gearmotor

Vi har over 20 års erfaring i eksportvirksomheden. Vi holder oprigtigt princippet om "kvalitet først, kunder højeste" i tankerne, når de driver forretning. Vores produkter eksporteres til England, Amerika og andre vestlige lande.


2. Projektorens produktparameter, legetøj, tandbørste 3-12V DC Gearmotor

1

3. Produkt Feature og anvendelse af projektoren, legetøj, tandbørste 3-12V DC Gearmotor

Typiske anvendelser: el-dyk tandbørste, projektor, legetøj, tandbørste


111

6.Deliver, forsendelse og servering af projektor, legetøj, tandbørste 3-12V DC gearmotor

I produktion kræver vi ikke kun kvantitet men også kvalitet.

MOQ: 50pcs. I henhold til enhedspris og kundeforespørgsel

Prøve ledetid: 7-15 dage

Produktionstid: 15-40 dage efter modtagelse af godkendelsesprøver og kvitteringer


7.FAQ

Q: Hvad er din hurtigste leveringstid?

A: Det afhænger af forskellige ordremængder, hvis du kun har brug for 5 stk. Prøver, kan vi levere dem inden for 10 dage. men for massordre har vi brug for omkring 30 arbejdsdage til at producere.

Spørgsmål: Er dine gearmotorer hurtige justerbare?

A: Ja. Vi kan sikre, at motorens hastighed kan justeres af vores specielle design. og vi kan også bidrage til at gøre motorer af din forskellige efterspørgsel.

Sp .: Kan du tilbyde din præcise pris, før du tager prøver?

A: Beklager, vi kan ikke tilbyde dig den nøjagtige pris, før du tager prøver. Fordi denne CNC-udstyrsmotor har en anden teknisk forespørgsel, betyder det, at motoren vil være anderledes. Så vi har brug for tid til at tjekke og tilbyde dig præcis pris efter afslutning af prøven.

Sp .: Kan du spørge min kinesiske ven om at købe dine gearmotorer?

A: Ja, du kan lade nogle andre købe gearmotorer fra os. Vi skal dog først indgå kontrakten for at undgå eventuelle problemer.

Q: Har du nogen agent til denne CNC-udstyrsmotor i USA?

A: Nej, vi har ingen agent i USA. Men hvis du kan hjælpe os med at udvikle markedet i USA. Vi kan diskutere denne sag, efter at vi har lavet masseordrer!

Q: Jeg kender ikke den nøjagtige nødvendige parameter, hvordan skal jeg vælge en passende model?

A: Det er nemt for os at hjælpe dig med at introducere nogle modelmotorer til dine applikationer. Du skal fortælle os nogle grundlæggende tekniske data, før vi støtter dig!Hot Tags: mini projektor motor Kina, fabrikanter, fabrik, engros, tilpasset tilbud, rabat, pris, køb, billig
Et par af:GMP16RPO50 Planetary DC Gear Motor til Optisk Udstyr Næste:GMP28RP385 Planetary DC Gear Motor til peristaltisk pumpe, korttransportører osv

Undersøgelse

You Might Also Like